Suositut albumit viime viikolla

sohva,sohvatyynyt,sohvapöytä,vanha ovi,vintage,vintage tarjotin,kynttilänjalka,hopea,hopeatarjotin,hm home,hirsiseinä,valkoinen sisustus,vaaleanpunainen,hempeä,olohuone,hem,pastelliväri,pastellivärit

Hempeä vaaleanpunainen tuntuu taas pitkästä aikaa ihanalle sävylle. Kotiin on helppo tuoda uutta tunnelmaa ja värejä pienillä sisustusesineillä, kuten kynttilöillä, tarjottimilla, tyynyillä ja kukilla. Kirpputoreilta löytää vaikka mitä edullisesti sisustukseen sopivaa tavaraa.

33
nahkavetimet,vetimet,mustavalkoinen,keittiö,Tee itse - DIY

Päätin tehdä hieman persoonallisempaa ilmettä tähän perus-tylsään keittiöön. Ja mistäpäs muualta sitä inspistä saa, kuin Tine K:lta, joka jo aikoinaan keksi laittaa nahkavetimet omaan keittiöönsä. Näppäränä tyttönä kipaisin H&M:n asusteosastolle, ja ostin kolme nahkavyötä. Leikkelin ne sopivan mittaisiksi ja tein ruuveille reiät päihin. Helppoa ja edullista ilmeen uusimista.

8
vappu,vappukattaus,vappukoristelu,kattausideat,kattaus

Oi ihanan hempeää, pinkkiä, oranssia ja juhlaa. Iloa ja kullanväristä serpentiiniä. Iloisia lapsia ja elämää siskon kotona. Ja itse tehty kukkakimppuvinkki!

51
valkoinen sisustus,sohvatuoli,sohva,olohuone,lasivitriini,jalkalamppu,vaalea sisustus

Olohuone ja TV-huone tapetoinnin jälkeen (4 ensimmäistä kuvaa), loput vanhempia kuvia.

13
3
mökki,mökkipiha

Hyvin vaatimaton ja ihan pikkuruinen, mutta silti meidän rakkain paikka. Sekä kesällä että talvella.

60
1
keittiön sisustus,kirppissisustus,kirppislöydöt,keittiön pikkutavarat,keittiön tasot,keittiönpöytä,keittiön kaapit,räsymatto

Vanhan rintamamiestalon keittiön arki rullaa puuhellaa lämmittäessä, tiskivettä kaivolta kantaessa ja hyvää ruokaa kokatessa. Komerosta kaivetaan pöytään astioita laidasta laitaan; vanhaa Arabian posliinia, matkamuistomukeja ja uudempiakin värejä ja kuvioita. Keittiössä viihtyy aina myös vähintään pari koiraa.

19
kuisti,kevät,rottinki,lyhty,terassi

Kuisti

24
ikkunat,pariovet,korituolit,terassi,mökki

Olemme tehneet huvimajan pihallemme kesällä 2008. Tuulisilla säillä ruokailu ei ole mukavaa terassilla, vaikka muuten olisi kiva syödä ulkona. Täällä on myös mukava loikoilla, lukea kirjaa tai ottaa päiväunet. Muutama yökin huvimajassa on nukuttu. Idean ulkomuotoon sain postikortista, jossa oli pieniä rantamökkejä.

8
1
porstua,raakalauta,maalaisromanttinen,eteinen

Pikkueteinen joka koki muutoksen tammikuussa 2015.

19
3
asetelma,lasipullo,lasipullot,olohuone,ruskea

Kodissamme yhdistyy vanha ja uusi. Kirpputorilöydöt ja vanhat aarteet elävät sulassa sovussa uuden kanssa. Asetelmat muuttuvat vuodenaikojen ja tunnelman mukaan. Leikkokukat ovat rakkauteni ja niillä tuon vaihtelua kotiin kauden ja tunnelman mukaan.

15
1
kesä,kesäkeittiö,piha,puutarha,daybed,päiväpeti,kuljetuslavat,kuormalava,eläinkuosi,eläintyyny,ulkokalusteet

Ei kuvausta

mökki,laituri,järvi,tee itse diy,sininen,raidallinen,räsymattolaituri,räsymatto,unelmientalojakoti,tuunausidea,Tee itse - DIY,piha

Parhaat tuunausideat. Wikipedia: Valmiiden esineiden ja tekstiilien muokkaaminen itse siten, että vanhasta tai tavallisesta saadaan uutta ja yksilöllistä. Tuunaus on sitä, että turhille asioille keksitään käyttötarkoitus, vanhaa uudistetaan tai valmistetaan vanhoja tuotteita hyväksikäyttäen ja yhdistellen kokonaan uusi tuote. Kierrätys on tuunauksessa tärkeä lähtökohta.

30
1
pihakeittiö,kesäkeittiö,puutarha,terassi,parveke,piha,ulkokalusteet

Tänä keväänä terassimme uusittiin ja suuri kukkapenkki purettiin pois. Kukkapenkin tilalle tuli katve valokatos ja sen jatkeeksi Olotar pihakeittiö. Tai no se keittiö on enemmänkin grillausta katveen alla ja Olottaremme on meille kesäolohuone. Kamina tuo viileinä iltoina nopeasti lämpöä ja täällä voi oleilla myöhään syksyyn.

13
2

Huvimajan nimi on "SALONKI BLONDIN KOSTO". Nimen antoi Mies, jonka kesäloma meni huvimajan rakennuspuuhissa "pilalle"." Blondi" viitannee rouvan hiusvärin lisäksi rouvan ajatuksenjuoksun kulkutapaan.

12
olohuone,kodikas,mökki

Mökin olohuoneen tunnelman tekevät kirpputoreilta löytyneet arjen aarteet kuten räsymatot, silkkitäkit, petauspatja, samettiverhot, aurinkopeilit, opetustaulut ynnä muut. Kodikkuutta tekevät peittomytyt ja mattoja rullalle juoksevat koirat. Mulle kotoisuutta on myös se että kalusteet ja esineet ovat nähneet aikaa.

18
kylpyhuone,allas,valkoinen,vaaleat sävyt,harmaa,säilytys,hyllykkö,pesutilat,kylpytilat,pesuallas,led-valot

Ei kuvausta

11
2
kammari,kukkatapetti,rautasänky,makuuhuone

Kammari

31
2
puutarha,puutarhavaja,värikäs,oleskelutila,oleskelupaikka,kodikas,rentoutuminen,viherpiha

Puutarhavaja on kätevä säilytyspaikka tarhurin tavaroille, mutta siitä voi muokata myös mukavan oleskelupaikan.

8
3
keittiö,avohylly,mustavalkoinen,maustehylly,mausteteline,maustepurkki,Tee itse - DIY,keittiön pikkutavarat

Kokoelma asetelmia ja yksityiskohtia, joilla voi helposti muuttaa kodin ja tilan ilmettä. Myös yksinkertaisia tee-se-itse toteutuksia.

28
1
leikkimökki,leikkimökin sisustus,raitamatto,mökki,piha,terassi

Kevään tullessa pieni puutarhakärpänen ottaa minusta vallan.

32
koristetyynyt,mustavalkoinen sisustus,seinähyllyt

Lastenhuoneen seinä maalattiin kaksiväriseksi. 1/3 on mustaa ja 2/3 valkoista jatkaen sivuseinän vanhaa maalirajausta myös pitkälle seinälle. Sohvasängyn yläpuolelle hankitiin Jyskin Edvardsen hyllyt ja huoneen ilme sai hiukan lisää raikastusta muutamalla keltaisella kirppislöydöllä.

13
piha,aita,heinäseiväs,lyhty,tee itse,Tee itse - DIY,harmaa,ruostunut,viherpiha,kuukauden piha

Romuromanttisen puutarhan pieniä ihmeitä.

60
3
teekannu,astiat,kotibingo,pöytäliina,pellava,kannu,keittiö,kirpputorilöytö

Liepun astioilla voi kattaa pöydän arkeen ja juhlaan. Astioita on kirjava joukko antiikista retron kautta tähän päivään. On perittyjä, lahjoitettuja, pitkään toivottuja, löydettyjä, kirpparilta kahmittuja ja upouusia. Kaikki sulassa sovussa!

11
1

Kesä tulee vauhdilla. Innoissani istutin jo ensimmäiset ”kesä”kukat. Mökki sai myös pienen stailauksen.

32
1

Sivu: