Tarkenna hakua:

Suositut albumit viime viikolla

keittiö,Tee itse - DIY,joulu,joulukoti,kranssi,käpykranssi,kynttilä,punainen,kattila,lasipurkki,purkki,tölkki

Joulunajan ihania tunnelmia ja puuhastelua

22
kattaus,keittiö,Tee itse - DIY

Tähän albumiin lisäilen kuvia kattauksista, yleensä pienillä ideoilla saa kivan näköistä.

10
joulu,joulukoti,olohuone,olohuoneen sisustus,hirsiseinä,valkoinen

Joulukodissa on kynttilöitä, suklaata, appelsiineja, itämaisia mattoja ja tähtiä joka puolella. Valosarjat kiertävät huoneita ja kuusessa roikkuu koristeita. Ja sipulikukat tuoksuvat purkeissaan. Joulukodissa on elämää, askartelua ja leivonnaisia. Plus villasukat ja nätti hame. heh.

26
joulu,joulukoti,joulukoriste

Kuvia jouluisista tunnelmista, vuosien varrelta.

13
joulu,joulukoti

Jouluinen kotimme vuodelta 2013

13
inspiroiva joulukoti,joulu,joulukuusi,joulukoristeet,liitutaulu,Tee itse - DIY

Etkö malta odottaa kuusenkoristeiden esilleottoa tai etsitkö ideoita askarteluun lasten kanssa? Tästä albumista löydät vinkkejä ihaniin itse askarreltaviin joulukuusiin. Lisää askarteluideoita ja muita vinkkejä löydät Kaikkien aikojen joulu-lehdestä. Lehti ilmestyi 22.10.2014 ja on saatavissa hyvin varustelluista lehtipisteistä. Katso ja inspiroidu! Ohjeet ja kuvausjärjestelyt: Elina Vikman Kuvat: Martti Järvi

8
sisustustyyny,diy,kankaanpainanta,Tee itse - DIY

DIY-vinkkejä kotiin.

3
3
rappuset,säilytys,hukkaneliöt,säilytysjärjestelmä,portaat,eteinen,remontti,Tee itse - DIY,portaikko,tila hyötykäyttöön,tilansäästö,sisustusidea,ripustus,järjestys,naulakko,kaappi,valkoinen,moderni

Meillä ei varsinaisesti ole eteistä tuulikaappeineen, vaan olohuoneen yhteydessä oleva pieni tila, jossa hukkaneliötkin on otettu hyötykäyttöön.

7
8
joulu,joulukoti,joulukattaus

Täältä löytyy meidän kodin joulusisustuskuvia aiemmilta vuosilta. Keräilen tänne myös tämän vuoden tulevat kuvat, sekä tulevaisuuden joulusisustuskuvat. Mustaa, valkoista, hopeaa ja kimallusta, niistä on meidän joulut tehty.

36
joulu,joulukoti

Joulukuvia menneiltä vuosilta.

8
turkoosi,jielde,loft,valaisin,työhuone

Pikakierros meidän kotiin, 50-luvun rintamamiestaloon, jota olemme remontoineet vimmalla ja lukuisilla maalipurkeilla vuodesta 2008.

10
sohvapöytä,teehuone,teepöytä,sohva,lasipöytä,olohuone

Edellinen koti Valenciassa

9
3
lasilokerikko,maustelokerikko,lokerikko,lasilaatikot,maustehylly,vanha,keittiö

Ei kuvausta

11
joulu,joulukoti,keittiö

Ei kuvausta

1
olohuone,raitamatto,hylly,puupöytä,puutuoli

45 neliön kaksiossa olohuone yhdistyy avokeittiöön. Kalusteet ovat joko löytöjä kierrätyskeskuksista tai kirpputoreilta, itse tehtyjä tai tuunattuja ja toki joukkoon mahtuu vähän ikeaa ja muutamia designlemppareita, kuten Eamesin keinutuoli ja Artekin klassikkojakkara.

10
olohuone,blogimatto,ikea,eames dsw,artek 616,kiertokulku,vanha kaappi,diy,Tee itse - DIY,valaisin

Oleskelutila on kotimme sydän ja tiiviissä yhteydessä avokeittiöömme. Kolmemetrinen massiivipuupöytä on oikea katseenvangitsija ja sen äärellä touhuamme milloin mitäkin. Eamesin valkoiset tuolit reunustavat kauniisti pöytää ja pisteenä i:n päällä on Artekin puinen klassikkösyöttötuoli. Pöydän alta löytyy suosittu blogimatto, joka ihastuttaa minua edelleenkin ja päältä lempparini eli itsetekemä DIY-valaisin ja Kiertokulku yrityksen pesukoneen rummusta tehty valaisin. Oleskelutilan päädystä on varattu pieni kulmanurkkaus tv:n katselemiselle ja Design House Stockholmin Cord lamppu tuo sinne kauniin valon tarvittaessa.

10
1
remontti,eteinen,tapetti,cole&son,mustavalkoinen,mustavalkoinen sisustus,ennen ja jälkeen

Etsimme reilu vuosi sitten Helsingin keskustasta asuntoa, josta voisimme remontoimalla tehdä täysin oman näköisemme. Nykyinen koti tarjosi siihen hyvät mahdollisuudet, koska taloyhtiöön oli putkiremontti tulossa ja asunto oli muutenkin sen verran rempallaan, ettei mitään vanhaa kannattanut säästää. Pohjapiirustus antoi mahdollisuuden toteuttaa loft-tyylinen suurehko oleskelutila, jollaisesta olimme haaveilleet, joten remontoimme asunnon huonejakoa ja kaikkia pintoja myöten. Lisäksi rakensimme pienen saunan ja erillisen wc:n. Remontin yhteydessä keittiö siirtyi sisäpihan puolelta kadun puolelle olohuoneen yhteyteen ja makuuhuone p...

34
6
työhuone,työtila,olohuone,seinäkoriste

Kuvia rivitalohuoneistomme yläkerrasta jossa on keittiön lisäksi olohuone joka jakautuu oleskelutilaksi ja työtilaksi.

7
1
halloween,halloween dekoration,diy,koristeet,Tee itse - DIY

Halloween-kurpitsoja ja ihania koristeluideoita!

21
pöytälamppu,yövalaisin,valaisin

Ei kuvausta

4
1

Sivu: