Tarkenna hakua:

Suositut albumit viime viikolla

eteinen,remontti,jälkeen,rappuset,portaat,säilytys

Eteisestä purettiin vanha vaatekaappijättiläinen ja parven portaita loivennettiin ulko-ovelle asti. Eteissäilytys integroitiin rappusten alle ulosvedettäviin kaappeihin. Kaappien vetiminä toimii Muuton Dots-naulakot.

12
8
keittiö,romanttinen,hirsi

Tämä upea hirsimökki näyttää siltä, kuin se olisi aina ollut sijoillaan. Mökki on kuitenkin vain muutamia vuosia vanha, ja uusvanhan ilmeen salaisuuson upea visio ja huolellinen suunnittelu. Koko mökki esiteltiin Meidän Mökin numerossa 6/2014. Kuvat Tiiu Kaitalo.

6
2
portaat,sohva,avara,olohuone,harmaa,valoisa,vaaleat sävyt,nojatuoli,keinuhevonen,portaikko

Vaaleansävyisen omakotitalon sydän on korkea ja avara olohuone-keittiö yhdistelmä. Kokonaisuuden kruunaa oma elokuvateatteri.

10
1
ennen/jälkeen,hay,seinävalaisin,remontti,valaisin

70-luvun talon makuuhuoneessa oli nähty ruusuisia unia 90-luvun alkupuolelta lähtien, joten oli aika päivittää huone uudelle vuosituhannelle. Keväällä 2012 alkoi tapahtua! Tapetit poistettiin, katto maalattiin, lattian parketti hiottiin ja maalattiin. Vaatehuone purettiin avonaiseksi pukutilaksi. Makuuhuoneen perällä sijainnut toilettiosasto purettiin osittain. Suihkun ja wc:n puolesta remontti on vielä kesken. Albumin kuvat on järjestetty niin, että kulloisenkin huoneen nurkan muutoksen seuraaminen ja hahmottaminen olisi mahdollisimman helppoa.

28
kasvulaatikot,pihan oleskelualue,piha,Tee itse / DIY

Olen innokas puutarhaharrastelija. Pihassa on paljon itse tehtyjä juttuja mm. Kasvihuone, puutarhakalusteita, kasvulaatikot jne. Myös kasveja on paljon pieneen pihaan nähden. Pidän tiheään istutetuista penkeistä, näin ei tarvitse kitkeä rikkaruohoja usein.

15
keittiö

Muutimme uuteen kotiimme 2013. Lisäilen tänne kuvia matkan varrelta <3 T:Saaramai ja ipadin kamera

4
2
olohuone,pastellivärit,valkoinen,vaalea,olohuoneen sisustus

Meillä on avara olohuone, jossa on kauniit ruudukolliset ikkunat ja leveät, tummat lankkulattiat. Pääsiäisen aikaan sain kaipaamani valkoiset Ektorp -sohvat ja nojatuolit sekä harmaavalkoraidallisen maton ja nyt alan olla todella tyytyväinen.

13
1
tapetti,vanha kirja,kierrätys,remontti,Tee itse / DIY

"Romuvälikkö" on tyttären huoneen ja yläkerran aulan välinen käytävä. Käytävässä on 4 ovea ja katossa luukku ullakolle. Tilassa säilyteään mattoja,matkalaukkuja,patjoja ym.

11
2
keittiö,keittiökaapisto

Meidän keittiö ei ole oikein koskaan ollut oikein minun mieleen. Viime vuonna maalasin laminaattitasot mustiksi ja nyt värimaailma miellyttää.

2
2
sohvaryhmä,takka,vaalea,maalaishenki,maalaisromanttinen sisustus,romanttinen,lasikaappi,lasiovet,koriste-esineet,koristelu,yksityiskohtia

Olohuoneemme on noin 27 neliötä ja käytetyin paikka on löhötuoli. Olohuone yhdistyy ruokailutilaan sekä pariovien takana olevaan tv-huoneeseen. Maalaisromanttinen tyyli on ollut jo vuosia sisustuksessani, ja vaikka kuinka yritän karsia turhaa tavaraa, niin se ei vain tahdo onnistua.

13
1
taulu,julisteet,koristetyynyt,makuuhuone

Makuuhuone on kotimme väripläjäys.

4
1
diy sohva,diy valaisimet,vintti,remontti,mökki,diy

Kylmän vintin remontointi kesähuoneeksi ja "mökiksi"

9
1
kupari,keltainen,harmaa seinä,betoniseinä,keittiö

Elämää keittiössä.

30
4
sohva,moderni,graafinen

Olohuonetta ja yksityiskohtia.

4
olohuone

Uudehkon omakotitalon valoisa olohuone. Akustiikkalevyt ja pieni betonipintainen sivupöytä ovat itse tehtyjä.

10
3
sohvapöytä,värikäs sisustus,olohuone,harmaa,taulu,jalkalamppu,sohva,tunnelmallinen,ovi,kierrätys,värikäs koti

Olohuoneemme sydän on erkkeri, joka on täyttynyt viherkasveista. Väriä tuo maalaukset, kuviollinen matto ja vaihtuvat, värikkäät tyynyt.

7
2
remontti,eteinen,tapetti,cole&son,mustavalkoinen,mustavalkoinen sisustus,ennen ja jälkeen

Etsimme reilu vuosi sitten Helsingin keskustasta asuntoa, josta voisimme remontoimalla tehdä täysin oman näköisemme. Nykyinen koti tarjosi siihen hyvät mahdollisuudet, koska taloyhtiöön oli putkiremontti tulossa ja asunto oli muutenkin sen verran rempallaan, ettei mitään vanhaa kannattanut säästää. Pohjapiirustus antoi mahdollisuuden toteuttaa loft-tyylinen suurehko oleskelutila, jollaisesta olimme haaveilleet, joten remontoimme asunnon huonejakoa ja kaikkia pintoja myöten. Lisäksi rakensimme pienen saunan ja erillisen wc:n. Remontin yhteydessä keittiö siirtyi sisäpihan puolelta kadun puolelle olohuoneen yhteyteen ja makuuhuone p...

34
5
kuparivalaisin,lepakkotuoli,mökki,nahka,kupari,pöytävalaisin,ruutulattia,harmaa,musta,ruskea,yksityiskohtia

Kalajoen loma-asuntomessuilta parhaita paloja.

23
ektorp,olohuone,sohvaryhmä,koristetyynyt,sohvapöytä,puukori,kirstu,puu

Rustiikkia, maalaisromantiikkaa ja tähtiä sekoituksella vanhaa ja uutta, tätä kaikkea löytyy meiltä. Olohuoneemme sydän on ehdottomasti takka.

7
diy,kenkähylly,vanhat tiiliskivet,itsetehty,eteinen,Tee itse / DIY

Itse toteutettuja juttuja

5

Sivu: