10 joulusisustusta ja arvonnan voittajat

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Haastoimme kaikki joulufiilistelijät osallistumaan Minun jouluni -sisustushaasteeseen ja jakamaan kuvia kotinsa joulusisustuksesta. 

Sisustushaasteeseen 6.1.2016 mennessä osallistuneiden kesken on nyt arvottu kolme tuotepakettia ekologisia ja sisustajien rakastamia Method-puhdistusaineita. Arpaonni suosi jäseniä Kotokuvia, Raijapasanen ja Ilonakaroliina. Onnea voittajille!

Kurkistus jouluisiin koteihin

Poimimme erityylisten, haasteeseen osallistuneiden albumien joukosta otoksen jouluisia sisustuskuvia. Mihin joulukotiin sinä tahtoisit vierailulle?

Image title

Ninasdecorin joulukuusi hohtaa hopeisena. Annanpp:n jouluisessa kattauksessa seikkailevat porot. 

Image title

Heidienjoylife on tuunannut isän vanhasta metallisesta taittomitasta tähtikoristeen. Maripuolitoistakerrostalokotia koristi kotinsa jouluoksalla ja mustalla modernilla himmelillä. 

Image title

HannaKoon eteisessä pöytäkuusen kaverina tuikkivat koristetähdet. Olohuoneen vitivalkoinen joulukuusi puolestaan kimmeltää kuin lumihanki. 

Image title

Kotokuvia mustavalkoinen olohuone on koristeltu modernin jouluiseen tyyliin. 

Image title

Leenakarhusen puuhella sai ylleen punaisen jouluasun. Sanna_Kukkala on ripustanut leikkoritarinkukat väärin päin. Koska varsi on ontto, sinne lorautettu vesi toimii kukan "maljakkona".

Image title

Riittam:n kotiin raikasta joulutunnelmaa tuo klassinen punaisen ja valkoisen yhdistelmä.

Kiitos kaikille osallistuneille! 

Joko tutustuit sisustusennusteisiin, joita StyleRoomin jäsenet antoivat alkaneelle vuodelle? 

Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia