10 kotia: suomalaisten keittiökaapit

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

StyleRoomin tuhannet keittiökuvat antavat kattavan kuvan suomalaisten kotien keittiökaapeista. Valkoista pintaa on paljon, mutta tyylejä riittää laidasta toiseen. Yksityiskohtien ja materiaalien valinnat määrittävät lopputuloksen.

Tässä 10 keittiötä tavallisista suomalaisista kodeista. Mikä on sinun suosikkisi?

Valkoinen taipuu eri tyyleihin

Image title

Wilhelmiinashomen romanttisen keittiön kaappien juju on ovien urissa, näyttävissä vetimissä ja muissa tyylin mukaan valituissa yksityiskohdissa.

Callithomen saaristolaishenkisessä keittiössä tiskikone ja uuni on nostettu ergonomisista syistä korkeammalle, mikä luo kaappiriviin hauskaa epäsymmetriaa. 

Image title

Mustaoven modernissa ja avarassa keittiössä alatasojen päälle ei haluttu yläkaappeja lainkaan. Saareke antaa lisää lasku- ja säilytystilaa.

Image title

JenniK:n valkoisten, pelkistettyjen kaappien vastapainoksi taustaseinään tehtiin rosoinen tiilipinta. Matala yläkaappirivi on myös persoonallinen. 


Mustaa särmää

Image title

Minajamorris-talouden täysin remontoidussa kodissa kokomustaa keittiötä pehmentävät puiset tasot. 

Tiina-H:n keittiö on onnistunut sekoitus valkoista romantiikkaa ja särmikästä mustaa.


Puu pehmentää

Image title

Hannavinl:n 40-luvulla rakennetun talon remontissa kaunis keittiö sai valkoisen kaveriksi vaaleat puiset kaapinovet.

Image title

Havulassa kierrätys on kaiken a ja o, joten keittiökaapitkin on rakennettu sieltä täältä löytyneistä osista. Erilaisten puupintojen ja avohyllyjen sekamelska on kodikas ja hauska.


Rohkeat valitsevat värejä

Image title

Kootutmurut-perheen 50-lukulainen keittiö juuri oikean vuosikymmenen ovineen ja kaakeleineen on upea ja luova kokonaisuus. 

Image title

Ullavalveelle lähtee kyllä pisteet StyleRoomin rohkeimmasta keittiöstä. Näillä "epäsuomalaisilla" kaapeilla aurinko paistaa keittiöön ympäri vuoden. 


Yli 5000 kuvaa suomalaisista keittiöistä löydät täältä: www.styleroom.fi/keittiö


Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia