10 remppahaasteen finalistia - äänestä suosikkiasi!

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

ME HAASTOIMME, TE TOTEUTITTE.

StyleRoomin suureen remonttihaasteeseen osallistui yli 150 kuva-albumia. Tuomaristo* kävi toteutukset huolellisesti läpi ja päätyi 10 inspiroivaan finalistiin. Joukkoon valittiin niin pienen budjetin pintaremontteja kuin nokkelia tilaratkaisuja ja koko asunnon tyylimuutoksia.

Tutustu jäsenten mainioihin remonttikohteisiin ja äänestä suosikkiasi. Linkeistä pääset tutustumaan kuva-albumeihin, katsomaan havainnollistavia ennen-jälkeen kuvia sekä lukemaan jäsenten remonttikertomukset. Äänestys tapahtuu täällä: www.styleroom.fi/remppahaaste

Äänestyksen voittajalle on luvassa 1000 euron lahjakortti remonttialan liikkeeseen. Äänestäjien kesken arvomme 200 euron lahjakortin! Voittajat julkistetaan 1. syyskuuta.

(*Meidän Talo -lehden päätoimittaja Titta Kiuru, Kotipalapeli-blogin Rilla sekä StyleRoom-tiimi.)

1. Cocowhiteblog: Pikamuutoksella uusi ilme. Katso kuvat!

Perjantai-illan pikaremppa antoi lastenhuoneelle täysin uuden ilmeen. Kokonaisuus on suloinen. Remontin ei aina tarvitse olla suuri, ja ilmettä on helppo vaihtaa uudestaankin.

2. Formfollowsfunction: Vintille uusi elämä. Katso kuvat!

Kylmä vintti on remontoitu ammattilaisen ottein tyylikkääksi oleskelutilaksi. Upeaan muodonmuutoksen on saatu kierrätyslöytöjen avulla rentoa rosoisuutta.

3. JuttaMuotopuoli: Nerokas eteisratkaisu. Katso kuvat!

Tyylikäs ja nokkela muutosidea, jolla on luotu runsaasti säilytystilaa. Portaiden alle jäänyt tila on käytetty hyödyksi jokaista neliötä myöten. Kauniit yksityiskohdat ovat piste iin päällä.

4. Jyyli: Eteisen täydellinen muodonmuutos. Katso kuvat!

Alun perin hankalasta tilasta on saatu toimiva ja tyylikäs. Erityismainintana viereisen huoneen valoa tuova lasiovi, joka avartaa koko eteistilan.

5. KootutMurut: Näppärä vaipanvaihtohuone. Katso kuvat!

Makuuhuoneen viereinen tarpeeton tila on muutettu kodikkaaksi vaipanvaihto- ja kodinhoitopaikaksi. Kunnostamisessa on nähty vaivaa aikakauden hengen kunnioittamiseksi.

6. Leenakarhunen: Romuvälikön freesaus. Katso kuvat!

Tavaroiden säilytyspaikaksi muodostuneesta väliköstä on muokattu sympaattinen käytävätila. Suloinen, vanhaa kunnioittava toteutus, etenkin itse tehty tapetti on hieno idea.

7. Minajamorris: Haaveiden koti remontoiden. Katso kuvat!

Koko asunto on pyöräytetty tyylikkäästi ja järkevästi ympäri. Remontissa on nähty ennakkoluulottomasti vaivaa, ja ajaton mutta moderni sisustus kruunaa lopputuloksen.

8. Nata: Keittiön täysmullistus. Katso kuvat!

Pimeä, alkuperäisessä 60-luvun asussaan oleva keittiö koki täydellisen uudistuksen. Lopputulos on valoisa, toimiva ja omistajansa näköinen.

9. Tsinnia: Käytännöllinen kylppäriremppa. Katso kuvat!

Minikokoisesta vessasta ja sen takan olevasta vaatehuoneesta on yhdistetty toimiva kylpyhuone. Käytännöllinen ratkaisu toi kylpyhuoneeseen myös ihanan luonnonvalon.

10. Tuulahkkinen: Lisää oleskelutilaa terassilla. Katso kuvat!

Omakotitalon tyylin mukaisella terassiremontilla on saatu suuri oleskelutila myös ulos. Lopputulos on näyttävä ja mainiot yksityiskohdat, kuten halkoseinä, kruunaavat kokonaisuuden.

ÄÄNESTÄ SUOSIKKIASI TÄÄLLÄ: www.styleroom.fi/remppahaaste

Äänestysaikaa on 31.8.2014 asti.

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia