13-vuotiaan Aadan unelmahuone on valkoinen

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten
Teini-ikäisillä on usein vahva näkemys siitä mikä näyttää hyvältä. Niin myös 13-vuotiaalla Aadalla, joka on muokannut huoneestaan juuri sellaisen kuin tahtoo. Sisustusinspiraatiota Aada ja hänen kaverinsa etsivät lähinnä Instagramista. StyleRoomiin Aada teki leikekirjan, jonne hän keräsi ideoita omaa huonetta varten.

Pihkalan kuvan (vas.) Aada valitsi leikekirjaansa, koska haaveilee vaaterekistä.


MINKÄLAINEN HUONEESI ON NYT?
Huone on pieni, mutta tänne mahtuu hyvin pöytä, vaatekaappi ja sänky. Muuta en tarvitsekaan. Vaatekaapin päälle olen säästänyt ostoskasseja kivoista kaupoista, joissa olen käynyt, kuten Hollister ja Victoria´s Secret. Pöydällä on hajuvesipulloja, niistä tulee vähän väriä. Lattialla on lampaantaljamatto. Huone on aika valkoinen, koska en oikein tykkää väreistä ja työnnän aina siivotessa tavarat kaappeihin. Seinillä oli ennen julisteita, mutta nykyään tykkään valkoisista seinistä. Kynäpurkeista tai sellaisista en hirveästi pidä, joten pidän kynät penaalissa.

VIETÄTKÖ AIKAA HUONEESSASI?
Joo, olen täällä paljon, koska huone on mielestäni tosi kiva. Olen tietokoneella tai teen jotain kännykällä. Kun on koulua, teen huoneessani myös läksyt ja laittaudun täällä aamuisin.

MINKÄLAINEN OLISI UNELMIESI HUONE?
Se olisi valkoinen ja suuri. Lattialla olisi joku ihanan iso karvamatto. Huoneessa ei olisi mitään turhaa tavaraa. Seinillä voisi olla tauluja, joissa on jotain tekstejä.

EssiEsmeradan kuvan (oik.) Aada lisäsi leikekirjaansa, koska tykkää sen pöydästä.


JUTTELETKO YSTÄVIESI KANSSA SISUSTAMISESTA?
Joo, kyllä me jutellaan siitä, että mitä halutaan huoneisiimme. Kaikilla kavereillani on tosi kivat huoneet. Ideoita etsimme Instagramista. Seuraan esimerkiksi saksalaisia tyttöjä nimimerkeillä pati.pl, ninaa.s ja kerstinsc. Niillä on myös ihania sisustuskuvia.

JOS SAISIT UUDISTAA HUONEESI, MITÄ SINNE TULISI?
Me muutetaan kohta pois, enkä vielä tiedä minkälaisen huoneen saan. Vähän lisää tilaa olisi kiva saada ja vaaterekistä olen pitkään haaveillut. Haluaisin myös sängylle lisää koristetyynyjä. Uutta huonetta varten olen jo tehnyt ostoslistan asioista, joita haluaisin Ikeasta.

Kiitos Aada! Toivottavasti haaveesi toteutuvat.

Koululaiset ja koululaisten vanhemmat - muistakaa osallistua OMA HUONE -haasteeseen!

- Laura/StyleRoom

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia