2016: valkoisuus väistää värien tieltä

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Kysyimme aktiivijäseniltämme mitä he uskovat ja toivovat vuoden 2016 tuovan sisustukseen. Tervetuloa värit, lämpö ja rohkeus!

Yksilöllistä ja vanhaa - eli mummolameininkiä

Minkä tuotteen tai esineen uskot tai toivot nousevan suosioon vuonna 2016?

LeenaKarhunen: Viherkasvien uskon ja toivon jatkavan nousuaan. Viherkasveja löytyy niin moneen makuun ja sisustukseen sopivaa, että jokaiselle löytyy varmasti jotain.

TarjasSnowland: Vanhat mummolatavarat toivottavasti tulevat edelleen voimakkaammin. Emaliastiat, ja vaikkapa vanhat Arabiat, nyt kun tehdaskin loppuu. Toivon, että luonnonmateriaaleja tuotaisiin sisälle koteihin, pöllijakkaroita pöydiksi ja jakkaroiksi.

Muitaihania: Erilaisten puupintojen yhdistely ja mummolamainen käsityömeininki, sellainen perinteisempi. Ja ne ihmeelliset kivet ja jalokivet joita on kivikaupoissa, mutta ne stylempinä.

SateenkaariaJaSerpentiinia: Yksilöllisyys, käsityöläisyys ja ehkä laser cut -tuotteet.

Hunajaista: Toivon, että sisustajan persoonallisuus, matkustaminen ja perheen sisällä kulkevat arvoesineet näkyvät...kaappikellon haluisin itse! Uskon kyllä kierrätyksen, vanhojen tavaroiden arvostamisen ja kunnostamisen edelleen lisääntyvän.

Image title


Värit tulevat - valitse omasi!

Minkä värin tai materiaalin uskot nousevan suosioon vuonna 2016?

Dgsisustusmania: En nimeäisi vain yhtä väriä, vaan sanoisin että kaikki värit alkavat taas olla muotia kaiken sen valkoisuuden jälkeen.

Annanpp: Väriksi toivon kultaa, esimerkiksi aterimissa, taulunkehyksissä, sohvatyynyissä tai muissa kodin pienissä yksityiskohdissa.

Toivoisin, että ihmiset olisivat rohkeita, ja laittaisivat vaikka keittiön seinään syvän sinistä tai smaragdinvihreää valkoisin marmoritasoin kultaisilla valaisimilla ja vetimillä. Vähan sellaista boheemia ja raikasta, sitruunankeltaista ja pinkkiä vaikka! Noin muuten valkoinen pohja saa kodissa puolestani pysyä.

Hunajaista: Uskon että materiaaleista tulevat kivet, kristallit ja keramiikkataide... semmoinen "puristettu" jälki missä hiekkaa ja jalokiveä.

LeenaKarhunen: Värikkäämpään päin ollaan varmaankin menossa. Materiaaleista puu eri sävyissään ja muodoissaan pitää varmaan pintansa ensi vuonnakin, toivottavasti!

Heidi_hajottamo: Toivoisin, että sisustettaisiin enemmän sielulla kuin trendien perässä. Enemmän "amerikkalaista" kodikkuutta - koristeellisia pintoja, murrettuja sävyjä, puuta eri muodoissa, rohkeita yksityiskohtia, VÄRIÄ. Itämaisia mattoja, tummia parketteja, verhoja ja maaleja, eri sävyjen ja värimaailmoiden rohkeaa yhdistelyä...RUNSAUTTA!

Image title


Heippa mustavalkoiselle ja graafiselle sisustukselle

Mikä sisustustrendi saisi puolestasi jo unohtua?

SateenkaariaJaSerpentiinia: Kolmiot, salmiakkikuviot ja muut todella minimalistiset graafiset kuviot.

Nuapurissa: Harmaa lattia ja valkoiset seinät kylpyhuoneessa. Kokovalkoiset keittiöt.

Annanpp: Dc-fixaus on alkanut mennä pahasti yli. Olen nähnyt koteja, jotka on dc-fixattu lattiasta kattoon. Täysin vitivalkoisiin tai mustavalkoisiin koteihin toivoisin lämpöä ja väriläiskiä sekä punottuja koreja tai juuttiraheja tms.

Dgsisustusmania: Ylisliipattu askeettisuus, kaikuminen huonetiloissa.

TarjasSnowland: Unohdetaan geometrisuus - en jaksa enää, sitä on joka tuutti pullollaan.


Mitä SINÄ olet mieltä näistä veikkauksista? Vai piittaatko trendeistä lainkaan?

Rohkeaa ja juuri oman näköistä sisustusvuotta 2016!

Image title

(kuvat ylhäältä alas: Pikkutalossa, KootutMurut, Designwash ja Rautatialaistalo)

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia