4 x keittiön muutos

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Vielä ehdit osallistua Ennen ja jälkeen -sisustushaasteeseen ja esitellä kodin muutoksen.

Tähän mennessä haasteeseen osallistuneet projektit ovat olleet pieniä ja suuria, erilaisia tiloja koskevia, erikokoisin budjetein toteutettuja. Yhteistä kaikille on albumien kautta välittyvä ilo onnistuneesta muutoksesta!

Haaste päättyy sunnuntaina 28. helmikuuta, joten viimeistään nyt on aika ryhtyä toimeen oman Ennen ja jälkeen -albumisi koostamiseksi. Katso tarkemmat ohjeet osallistumiseen (sekä arvonnan palkinnot) täältä.

Tässä inspiraatioksi neljä haasteeseen osallistunutta keittiötä:

Image title

Kaupunkikodin remontin yhteydessä SateenkaariaJaSerpentiinia laittoi keittiön kokonaan uusiksi. Muutoksen kautta huoneeseen saatiin enemmän valon tuntua sekä lisää kaivattua säilytystilaa. Täältä löytyvät kuvat valmiiksi remontoidusta asunnosta.

Image title

Doramariellen keittiön pienen budjetin kasvojenkohotus toteutettiin muutamalla kympillä ja ihmeitä tekevällä DC-fixillä. Erinomainen esimerkki siitä, miten vaatimattomiltakin tuntuvilla muutoksilla voi olla huima vaikutus yleisilmeeseen. Kurkkaa keittiöön tarkemmin tästä.

Image title

Remontin myötä Noradeblockan keittiö sai uuden tummasävyisen ilmeen. Huoneen yläosasta poistettiin kokonaan kaapistot, jolloin tilalle oli mahdollista luoda keveämpiä, nokkelia säilytysratkaisuja astioille ja keittiötarpeille. Valmista tulosta voit tarkastella tästä.

Image title

Perinteikästä 166-vuotiasta torppaa on remontoitu vanhaa kunnioittaen. Tuvan hirsiseinien sisällä vallitsevaan historialliseen henkeen on lisätty myös aavistus nykyaikaista maalaisromantiikkaa vaaleiden pintojen ja hempeiden tekstiilien muodossa. Tutustu Torpantunnelmaa-keittiöön täällä.


Katso myös muita Ennen ja jälkeen -ideoita ja lue sisustushaasteen osallistumisohjeet.

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia