5 vinkkiä mökkisaunan tunnelman uudistamiseen

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Mökkikausi on alkanut! Kauniit, kesäiset saunaillat ovat siis täällä. Kaipaako teidän mökkisaunanne ilme freesausta? Tässä 5 kivaa ja helppoa tapaa luoda uutta tunnelmaa.

1. Maalaa pinnat ja kehitä lisää säilytystilaa

Eijaimatikainen maalasi saunatuvan pinnat kauniilla kuultomaalilla. Alkuperäinen tunkkainen ilme sai tilalleen valoisan tunnelman. Samalla pukuhuoneeseen järjestettiin lisää säilytystilaa laatikkopenkeillä ja katon rajaan kiinnitetyllä kaapilla.

Image title


2. Tuo tunnelmaa lyhdyillä ja valoilla

Ilonan mökkisaunassa lyhdyillä ja valoilla on tärkeä rooli. Myös tekstiilit ja oman maun mukaan valitut pintamateriaalit tekevät paljon.

Image title


3. Kerää yhteen kauneimmat ja tärkeimmät esineesi

Leilakoistisen mökin tunnelma syntyy monista pienistä asioista. Saunatuvan terassilla on asetelma luontoa ja esineitä. Pukuhuoneeseenkin on syntynyt kauneutta pienillä valinnoilla. Ja tuo maisema....aah.

Image title


4. Avaa ovet ja ikkunat valolle

Miksi saunatilojen pitäisi olla hämyisiä ja pimeitä? Lasiset seinät saunatuvassa tuovat valon ja maiseman sisään asti. Tämä ihana mökin esitteli MeidanMokki.

Image title


5. Tartu luovasti toimeen

Sateenkaariajaserpentiinia loi sukumökin saunatupaan uuden ilmeen 100 eurolla! Liimapuulevyt haettiin rautakaupasta, katto ja lattia maalattiin jämämaaleilla. Pienet, kivat sisustusjutut löytyivät kirppareilta.

Image title

Kaikki StyleRoomin mökkialbumit löydät täältä.


Rentouttavaa viikonloppua - mökillä tai muualla!

- Laura /StyleRoom

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia