50 shades of grey kodin seinillä

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Harmaa on suosituin valinta tehosteseinän väriksi. Varma ja tyylikäs, helppo yhdistää moneen. Maalivalintaa tehdessä voi kuitenkin mennä sormi suuhun, koska harmaan eri sävyjä on loputtomasti.

Tässä inspiraatioksi kahdeksan kodin harmaat seinät.

Betoni pitää pintansa

Image title

Betoniset ja betonia muistuttavat pinnat ovat olleet suosiossa jo muutaman vuoden. Kotipalapeli valitsi rohkeasti keittiön taustaseinään betonisen pinnan. Minamorris taas viimeisteli makuuhuoneen seinän betonipintaa muistuttavalla maalilla. 

Sävyjä on ainakin 50...

Image title

Heidi_hajottamo kuvailee makuuhuoneensa väriä ovelaksi: "se on aamun valossa sininen, keskipäivän auringossa vihreä ja illan hämärässä tummanharmaa." Tämän kuvan jälkeen kyseinen seinä on saanut jo uuden värin, katso minkä

Image title

Saakurkistaa-blogissa uudistettiin ystävän makuuhuoneen ilme. Tummempi harmaa sai vaaleaa päälleen, ja sävy muuttui lempeämmäksi. 

Image title

Tehostevärillä voi erottaa tai korostaa tiettyä huoneen osaan. Kotikolmelle-kodin keittiösyvennys on maalattu kosteutta kestävällä harmaalla maalilla, ja seinä erottuu keittiön muusta avoimesta tilasta. Kotipalapelin yhdistetyssä makuu- ja työhuoneessa työpisteen taustaseinä on harmaa. Sitä vasten kauniit yksityiskohdat erottuvat nätisti.

Vai miten olisi harmaa tapetti?

Image title

Tapettimarkkinoillakin harmaapohjaiset kuosit ovat vahvasti edustettuna. Fabulous valitsi eteisen seinälle avaimia. Tuulentuvan makuuhuoneessa sisustus on vuodevaatteita myöten sävytetty tapettiin.

Katso linkkien takaa lisää kuvia näistä kodeista!

Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia