6+1 kotia: Marmori tuli takaisin

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Kuka olisi uskonut 90-luvusta selvittyämme, että marmorista tulee pian taas kuumaa kamaa sisustuksessa. Ensin se hiipi yksityiskohtiin ja koriste-esineisiin. Nyt marmoria näkyy yhä enemmän myös seinälaatoissa, pöytäpinnoissa ja lattioissa.

Tässä StyleRoom-jäsenten marmorisia esineitä.


Pöydästä on helppo aloittaa

RAWdesignblog on löytänyt mustan marmoripöydän ja koonnut sen päälle kauniin asetelman. FlatA4 tuunasi Hayn sohvapöydän marmorikannella ja viimeisteli lopputuloksen messinkisillä koristeilla.

Image title


Yksityiskohtia jotka kiinnittävät huomion

JohannaKoo löysi suloisia marmoriastioita kirpparilta. Myjuv tekee upeita diy-juttuja ja yksi niistä on marmorinen kello. Formfollowsfunction on kerännyt ruokapöydälle diy-kynttilänjalkoja ja muita koriste-esineitä. Asetelman kokoaa yhteen marmorinen aluslaatta.


Image title


Tyyliin sopivia valintoja

FlatA4 remontoi kylpyhuoneen. Syvennyksen kaunis yksityiskohta on marmorinen taso. Buildingblockss valitsi vastavalmistuneen kodin keittiöön marmoriset kattovalaisimet.

Image title


...feikkaamallakin onnistuu

Jos oikeaa marmoria ei löydy tai pelkäät siihen kyllästymistä, trendikäs pinta syntyy myös huijaamalla. TytDIY päällysti keittiön pintaremontin yhteydessä tammiset tasot marmorikuosisella dc-fixillä.

Image title


Nämä ideat löytyivät StyleRoomista hakusanalla "marmori". Olethan jo lisännyt omiin kuviisi monipuolisesti hakusanoja, jotta me ja muut löydämme ne?


- StyleRoom-tiimin Laura (joka inhosi edellisen kotinsa keittiön marmorilaattoja, mutta ottaisi ne nyt mielellään takaisin.)

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia