6 eteistä & diy-ideoita kenkäsäilytykseen

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Kenkien määrä tuntuu vaan kasvavan syksyllä. On popoa, saapasta ja lenkkaria joka lähtöön ja jokaiselle perheenjäsenelle. Miten ne säilyttäisi fiksusti ja tyylikkäästi? StyleRoom-jäsenillä on hienoja ideoita ja hyvännäköisiä toteutuksia eteisissään.

Tässä kuuden kodin kenkäsäilytysvinkit jakoon!

Tilaratkaisujen voittaja

Image title

JuttaMuotopuolen eteisratkaisu valittiin StyleRoomin remonttihaasteeseen osallistuneiden kotien voittajaksi. Ja todellakin syystä! Portaiden alle rakennettu kenkä- ja vaatekaappi on nerokas.

Raksajämistä kenkähylly

Image title

Kenkähylly on kohtalaisen helppo tehdä myös itse, vain luovuus on rajana. Pieniseikkailu kokosi rouhean kenkähyllyn tiilistä ja jämälaudoista.

Piiloon vai näytille?

Image title

Lapsiperheen eteisssä ei koskaan ole liikaa säilytyslaatikoita. Heidi_hajottamo teki kertaheitolla koko eteiskäytävän mittaisen laatikko-/penkkiratkaisun, joka vetää sisäänsä paljon kenkiä, saappaita, luistimia ym. 

Unelmien Talo&Koti -lehden albumissa on esitelty eri tapoja hyödyntää puulaatikoita sisustuksessa. Kuvan maalaisromanttisesti sisustetussa kodissa perunalaatikko sai hyllylevyt sisäänsä ja uuden elämän kenkähyllynä.

seinällinen tennareita

Image title

Kirpparikeijun eteisessä on mainiot säilytysratkaisut. Koko seinän kokoinen hyllykkö vetää komean kokoelman tennareita, mutta näyttää silti kevyeltä. Vaaterekki taas roikkuu katosta, eikä sekään vie lattialta tilaa.

Ei-mikään-tila hyötykäyttöön

Image title

JenniK pähkäili miten hyödyntäisi portaikon päädyssä olevan välitilan. Lopulta siihen laitettiin kirjahylly säilytyspussukoineen, ja tadaa - talon kengille saatiin oma säilytyspaikka.


Katso lisää kuvia ja ideoita suomalaisten eteisistä: www.styleroom.fi/eteinen

StyleRoom-tiimi

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia