60-luvun kodit: korutonta graafisuutta ja minimalismia

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Leveät ikkunat, minimalistinen selkeys ja isot huoneet. Jos vaikuttaa tutulta, saatat hyvinkin asua 1960-luvun kodissa. 

StyleRoomin MOMO-koti -haasteessa etsitään 50-, 60- ja 70-luvun koteja. Momolla tarkoitetaan juuri kyseisten vuosikymmenten aikana rakennettuja taloja. Sisustustyyli momokodeissa voi olla kuitenkin ihan mitä vain eikä pelkästään aikakauden mukaista.

Katso, millaisia 60-luvun koteja StyleRoomista löytyy.


Image title

Koruton graafisuus ja selkeys ovat tunnusomaisia juttuja 60-luvun kodeissa. Tiiun keskustayksiössä (kuvassa) itse talon lisäksi sisustustyylikin on selkeää ja minimalistista. Talon julkisivu on täynnä laatikkomaisia parvekkeita ja ikkunoita vieri vieressä. Värimaailma on pelkistetty.


Image title

Aikakauden talot tunnetaan perinteisesti isoista ikkunoista. melissastakeonlife.com asuu 1960-luvulla rakennetussa puutalossa (kuvassa), jossa ikkunoita ja valoa ainakin löytyy. Tyyliltään koti muistuttaa rintamamiestaloa, joita rakennettiin vielä jonkin verran 60-luvun alkupuolellakin.


Image title

nata remontoi 60-luvulla rakennetun 42-neliöisen kerrostaloasunnon (kuvassa) niin, että miltei kaikki vanhat pinnat menivät remontin yhteydessä uusiksi.


Jos itse asut 60-luvun kodissa, lisää kuva-albumiisi täällä StyleRoomissa hakusana "60-luku" ja jos samalla kertaa haluat osallistua haasteeseen, lisää myös sana "momokoti". Voit voittaa mainion kirjan MOMO-kodeista.


– Hannele/StyleRoom

Lue lisää 60-luvun momokodeista ja MOMO-kisasta.


Kansikuva: buildingblockss

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia