7 kotia & eteisen fiksut säilytysratkaisut

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Vaatteet ja kengät pitäisi saada sopivasti piiloon, mutta kuitenkin helposti esille. Talven tullessa tarvitaan myös näppäriä paikkoja, joihin heittää pipot, huivit ja hanskat.

Eteisen säilytyksen organisointi on ikuisuuskysymys monessa taloudessa. Tässä seitsemän suomalaista eteistä, joista napata vinkkejä.

Muistathan myös Suuren sisustushaasteemme: Kutsuva eteinen. Esittele kuvin millainen eteinen teillä on. Palkintona 500 euron arvosta ovia!


Jotain mihin istua

Image title

Heidi_Hajottamo rakensi eleettömän tyylikkään eteislaatikon, johon mahtuu viisihenkisen perheen kengät ja varusteet. Vanerilaatikot kestävät sekä istumista että katseita. 

Kukkiksen porstuassa on patjalla ja tyynyillä pehmustettu eteispenkki. Kenkien riisumisen ohessa voi huilaillakin mukavasti.

Lokerot ja laatikot pelastavat kaaoksen

Image title

Kotokuvia -perheen eteisessä Ikean litteät laatikot vetävät arkikäytössä olevat asusteet ja varusteet. Pystynaulakko on näppärä vieraita sekä nopeita "heitän takin tohon" -hetkiä varten.

Vapaallakadella organisoi ja väritti eteisen uusiksi. Seinään kiinnitetyt laatikot ovat sopivasti oikealla korkeudella kullekin perheenjäsenelle. Hattuhyllyllä on ilmeisesti vanhempien aarteita. 

Portaiden alla on aina tilaa

Image title

Tee-se-itse-naisen-sisustusblogi otti kapean portaiden aluskäytävän hyöytykäyttöön. Värikkään verhon taakse saa piilotettua kaiken mikä ei kenties kestä katseita ja klassiseen naulakkoon mahtuvat käyttövaatteet.

Callithome suunnitteli portaiden alle pysyvämmän ja käytännöllisen mutta lähes huomaamattoman kaapin. Tyylikäs ratkaisu!


Hyödynnä huonekorkeus

Image title

Eteiskäytävien katon rajassa on usein tyhjää tilaa. JLevomaki keksi kiinnittää korkeuksiin simppelit hyllyt kirjoja varten. Miksei tuolla voisi säilyttää muutakin sellaista, mitä ei ihan joka päivä tarvitse kurotella.


- Laura /StyleRoom

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia