70-luvun momokodeissa on muistona mäntyä, tiiltä ja laatikkomaisuutta

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Asutko 1970-luvulla rakennetussa kerros-, rivi- tai omakotitalossa? Jos asut, näissä kuvissa saattaa näkyä tuttuja elementtejä.

StyleRoomin MOMO-koti -haasteessa etsitään 50-, 60- ja 70-luvun koteja. Momolla tarkoitetaan kyseisten vuosikymmenten aikana rakennettuja taloja, sisustustyyli voi kuitenkin olla ihan mitä vain.

Tässä muutamia esimerkkejä 70-luvun MOMO-kodeista. Nämä löytyivät hakusanalla "70-luku". Olisi hienoa nähdä kuvia muistakin aikakauden kodeista, etenkin kerrostaloasunnoista. Jos asut sellaisessa, lisää albumiin hakusana "70-luku" ja jos haluat osallistua haasteeseen, myös sana "momokoti". Voit voittaa mainion kirjan MOMO-kodeista.


Image title

Heidi_hajottamo remontoi ja sisustaa näyttävää 70-luvun taloa. Mäntypaneeleista osa sai valkoista maalia ylleen, osa jätettiin muistoksi.

Image title

Momoilua asuu perheineen 70-luvun alun kerrostaloasunnossa. Tiiliseinät ja musta, madallettu kattopalkki muistuttavat alkuperästä.


Image title

Annekorkala halusi jättää takkahuoneeseen autenttisen ilmeen. Mustaksi maalatut ovet tuovat modernia ryhtiä


Image title

Kotipalapeli on remontoinut pitkään suurta, 70-luvun omakotitaloa. Tältä näytti olohuoneessa ennen urakan alkua. Katso linkin takaa kuvia lopputuloksesta.


Image title

Myös Niinaleinonen haluisi pitää 70-luvun talon takkahuoneeseessa muistoja alkuperästä. Tiililattia on klassikko.


Ensi viikolla etsimme 60-luvun koteja. Jos asut sellaisessa, niin lisääthän hakusanoihin "60-luku", jotta löydämme arteesi.


- Laura/StyleRoom

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia