8 kodin kukkatapetit - löydä suosikkisi

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Onko teidän seinillänne kukkatapettia? Tai haaveiletko sellaisesta? Markkinoilla on niin paljon ihania tapetteja, että valitsemisen vaikeus on todellinen.

StyleRoom-jäsenten kodeista löytyy lukuisia hurmaavia huoneita, joita koristavat erilaiset kukkatapetit. Tässä StyleRoom-tiimin valitsemia ihanuuksia. Klikkaamalla linkkejä pääset alkuperäisiin kuviin ja lukemaan lisää kodeista ja tapeteista.

Tummat ja tyylikkäät kuosit

Image title

Näissä huoneissa tummapohjaiset tapetit tuovat rauhoittavaa särmää sisustukseen. Yksi huolellisesti valittu tapettiseinä riittää, kun muu ympäristö on rauhallinen väreiltään. Katso: Callithome ja Oblik.

Luonto kiipeää seinille

Image title

Joissain kukkatapeteissa, kuten näissä kahdessa, luonto tuntuu oikeasti hyppäävän seinälle. TarjaKS:n ja Vihreatalon makuuhuoneissa on kauniit ja toimivat tapettivalinnat.

Hempeän romanttista

Image title

Moni pitää vaaleasta sisustuksesta, romanttisilla yksityiskohdilla, pitseillä ja hempeillä kukkatapeteilla. Tayttaelamaan ja Minttu1:n huoneet ovat suloisia esimerkkejä ikisuosikeista. 

Rohkeita värejä ja suuria kuvioita

Image title

Rohkeat valitsevat seinilleen väriä ja kuvioihin kokoa! Isoistapienista-kodin ja Diaredondon seinillä on komeat kukat vahvoissa sävyissä. 


Mikä näistä tapeteista on sinun suosikkisi tai sopisi teille parhaiten? Lisää kuvia löydät täältä: www.styleroom.fi/kukkatapetti

Myös Bloggaajamme Nuapurissa kirjoitti vähän aikaa sitten kukkatapettirakkaudestaan ja listasi suosikkejaan. Katso ideoita myös hänen jutustaan!

Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia