8 kotia: 8 toimivaa säilytysratkaisua eri tarpeisiin

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Moni etsii StyleRoomissa visuaalisten sisustusideoiden lisäksi vinkkejä fiksuun säilytykseen ja organisointiin. Julkaiskaa rohkeasti kuvia myös kaapinovien takaa! Tässä erilaisia säilytysratkaisuja kahdeksasta suomalaiskodista.


1. Elsass on valinnut keittiöön simppelit hyllyt, joihin on kerätty kokoelma laatikoita, purkkeja ja pussukoita säilytystä varten.

2. Piiajalkasen kirjahylly on näyte tehokkaasta säilytyksestä. Paljon tavaraa, mutta rytmikkäästi ja järjestelmällisesti organisoituna.

Image title


3. Annakreetan "inspiraatiokaappi" on hieno diy-tuunaus vaatekaapista. Hyllylevyt ovat eri syvyyksillä ja tapetoituihin oviin saa roikkumaan tavaraa.

4. Dgsisustusmanian työhuoneessa on ruhtinaallisesti säilytystilaa papereille ja kaiken maailman tilpehöörille. Vanhat arkistokaapit taitavat olla haluttua tavaraa.

Image title


5. JenniK:n kengät ovat kadehdittavan kauniissa järjestyksessä. Sitä vaan jäin miettimään, että jaksaako kengät kiireessä sujauttaa aina takaisin laatikoihinsa...

Image title


6. Nanna2:lla on joka naisen kadehtima walk-through-closet. Voiko laatikoita ja henkaritilaa koskaan olla liikaa?

Image title


7. Karkin kotona on hyödynnetty fiksusti portaiden alle jäävä kolo. Juuri tällaisia "näkymättömiä" kaappeja saisi mielellään olla vähän joka nurkassa.

8. Pikkutalossa on kodinhoitohuone, jonka ei-niin-nätit pullot ja systeemit ovat näppärästi piilossa verhokankaan takana. Kaikki kaunis saa näkyä.

Image title


Esittele sinäkin mietityt tai vaikka ei-niin-onnistuneet säilytysratkaisusi! Muista hakusanat, kuten säilytys ja säilytysratkaisu.

Ensi viikolla etsimme 8 kotia -sarjassa lähestyvän kevään kunniaksi turkooseja ja pinkkejä kodin esineitä.


-Laura/StyleRoom

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia