8 kotia: ideoita leikkimökin sisustukseen

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Leikkimökkiä sisustaessa saa olla juuri niin leikkisä ja luova kuin haluaa. Vaaleita sävyjä, paljon värejä, pieniä kesäkeittiöitä  ja kesäisiä leikkikahviloita. Niistä ainakin on leikkimökin sisustus tehty.

StyleRoomista löytyy iloisia ja värikkäitä leikkimökkejä, joista me poimimme tähän koosteeseen kahdeksan.


1. pastellivärejä ja maalaisromanttista henkeä

Hempuran tyttären leikkimökin minikokoinen talonpoikaissohva kruunaa maalaisromanttiseen tyyliin sisustetun ja hempeän pastelliunelman.

Image title


2. Kahvilaleikkejä sisällä ja ulkona

Tässä leikkimökissä leikitään paljon kahvilaleikkejä. Arjentimantteja kuvailee leikkimökin sisustusta näin: "paljon itse tehtyä, Ikeaa sekä kirppareilta löytynyttä".

Image title


3. Moderni leikkimökki

Helenasthl on hakenut leikkimökkiin mallia omasta modernista hirsitalokodista. Leikkimökissä on isot, lasiset liukuovet ja isoin ikkuna avautuu mökistä merelle.

Image title


4. Keltainen tehosteväri

Leikkimökin värimaailmaa voi muuttaa tekstiilejä vaihtamalla. Sartza on päivittänyt leikkimökin sisustuksen lisäämällä muuten vaaleasävyiseen mökkiin keltaisia tekstiilejä ja kukkasia.

Image title


5. Leikkimökki Pilvilinna

HoOn leikkimökki on nimeltään Pilvilinna, ja se on "rakennettu unelmista ja haaveista". Leikkimökistä löytyy parven ja pienen kahvilan lisäksi kaappi, joka toimii nukkekotina pienille hiiripehmoleluille.

Image title


6. Mustavalkoinen leikkimökki isoilla ikkunoilla

SussuH on rakentanut leikkimökin ylijäämälaudoista. Julkisivun suuret ikkunat tekevät leikkimökistä erittäin valoisan. Takaseinälläkin on isohko ikkuna. Sisustustekstiilien kirkkaat värit pääsevät oikeuksiinsa valoisassa mökissä.

Image title


7. Mansikkamaidon sävyinen leikkimökki

Sagasin puutarhasta, istutusten ja kaiken vihreyden keskeltä löytyy pieni leikkimökki, joka on "mansikkamaidon sävyinen".

Image title


8. Valkoista pintaa ja värikkäitä tekstiilejä

Satskun pojan leikkimökki on täynnä leikkisiä ja värikkäitä yksityiskohtia. "Sudin ämpärillisen valkoista maalia leikkimökkiin, pesin lelut ja huonekalut sekä lisäilin vähän tekstiilejä. Tässä lopputulos."

Image title


Muistathan lisäillä omiin leikkimökkikuviisi oikeat hakusanat. Niin ja tietenkin muitakin kuviin sopivia hakusanoja. Löydämme mekin siten helpommin kuvasi täältä StyleRoomista!

Terkuin,
Hannele / StyleRoom

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia