8 kotia ja 10 erilaista seinäpintaa

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Mitäs keksisi valkoisten seinien tilalle... vaihtoehtoja on. 8 kotia -sarjassa etsittiin nyt StyleRoom-jäsenten kodeista erilaisia seinien pintaratkaisuja. Upeita löytyikin. Vai mitä sanot?


Image title

1. kaarelmariannrumvolt (palkinto StyleRoomin vaikeimmasta nimimerkistä :)) ja olohuoneen kiehtova seinämaalaus. Albumin tekstit eivät kerro miten taideteos on syntynyt. Olisiko se jopa itse piirretty?


Image title

2. Weekdaycarnivalin kuvissa taitaa olla sama seinä kahdessa kauniissa pintaversiossa. Betonipinta on seinissäkin ollut jo pidempään pinnalla. Graafinen kuvio vaatii maalaajalta tyylisilmää, tarkkuutta ja kärsivällisyyttä.


Image title

3. Heidi_hajottamo kertoo, että makkariin valitun maalin sävy on ovela. Aamulla sininen, päivän auringossa vihertävä ja illalla harmaa.


Image title

4. Idealehto ja liitutaulumaalilla maalattu takaseinä. Liitumaali tuli ja jäi suomalaisiin koteihin, ja toimii melkein missä vain.

5. Lifethrualensin olohuoneen struktuurimaalilla viimeistelty seinä on hieno. Katso linkin takaa miten tässä kodissa on rohkeasti käytetty myös värejä seinissä.


Image title

6. Muistatteko tämän upean ullakon viime kesän remonttihaasteesta? Formfollowsfunction remppasi vintin rennoksi oleskelutilaksi. Seinillä on lautaa ja suurpiirteistä kädenjälkeä.


Image title

7. Leenakarhunen tapetoi välikön seinät vuoden 1967 kansakoulun luonnonkirjan sivuilla. Ihana ja omaperäinen lopputulos! Sarjakuvasivuistakin saisi hienon.


Image title

8. Meidäntalo esittelee albumissa nuorenparin vanhan talon remontin. Ruokahuoneen seinälle on valittu suuri maailmankartta, jota voi tutkia jos vaikka päivälliskeskustelu kyllästyttää.


Onko sinun kotonasi tai jollain tutulla erikoinen ratkaisu seinäpinnassa? Esittelethän meille! Olisi kiva nähdä uusia, rohkeita ideoita.


- StyleRoom-tiimi

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia