8 kotia ja 8 erilaisen tyylin ulkokalusteet

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Minkälaiset ulkokalusteet odottavat kesää teidän pihallanne? Jos pihakalusteiden päivitys on ajankohtainen, tästä saat käytännöllisiä ideoita pihan tai terassin oleskelupaikan sisustamiseen.

Valitsimme jäsenten kuvista 8 kodin 8 erityylistä ulkokalusteryhmää. Mikä on sinun suosikkisi?

Image title

1. JohannaKoon moderni terassikalustus on yksinkertaisuudessaan kaunis, ja huojentavan helppohoitoinen.

Image title

2. Nokomamitsun mainio ja rohkea retrohenkinen ulkokalusteryhmä sekä tunnelmallinen pihapiiri ovat kuin elokuvasta.

Image title

3. Syhinablogi: talon katetulle terassille on yhdistelty kätevä grillaus- ja ruokailupiste. Tuolien pehmusteita vaihtamalla saa vaihtelua värimaailmaan.

Image title

4. Kukkaiselamaan puutarhasta löytyy erilaisia ulkokalusteryhmiä. Tämä romanttinen rottinkiryhmä koristeineen on lasisessa kasvihuoneessa.

Image title

5. TarjaL ja rivitaloasunnon terassi, jonka muhkeasti pehmustettuihin nojatuoleihin voi käpertyä pidemmäksikin ajaksi ihmettelemään maailmaa.

Image title

6. Leenakarhunen on yhdistellyt pihalleen suloisen ryhmän rautaisesta ulkokalusteryhmästä, puutuoleista ja herkullisista punaisista yksityiskohdista.

Image title

7. Snowwhitedreamsin vaalea, romanttinen oleskelupaikka on luotu viime kesänä nikkaroituun pihamajaan. Ulkokalusteissa on kierrätetty ja tuunattu vanhaa.

Image title

8. Blombma ja tilava terassi, johon mahtuu pitkä pöytä suurelle seurueelle. Valkoinen kalusteryhmä on raikas puuta vasten.


Keväistä viikonloppua, toivottavasti myös aurinkoa!

- Laura / StyleRoom

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia