8 kotia ja kauneimmat ruokapöydät

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Moni etsii täydellistä vuosikausia... Sen tulisi olla juuri sopivan kokoinen, täyttää talouden tarpeet ja tarjota sopivasti paikkoja vieraillekin. Materiaalinkin täytyy olla kohdillaan, miellyttää silmää ja sopia muuhun sisustukseen. Ja sitten vielä se rakenne; valitako ns. valmispöytä vai kasatako oma versio pöytälevystä ja jaloista. 

Valitsimme  StyleRoom-kodeista 8 erilaista ruokapöytää, jotka näyttävät palvelevan hyvin sitä mitä kussakin taloudessa toivotaan.


lempeät puiset

Image title

Saakurkistaa-perheen pöytä on tehty elämää nähneistä lankuista. Itse valmistetun pöydän pintaa tekisi mieli päästä silittelemään. Mysecondhandlifen ruokailutilan keskipisteenä on vanha, sympaattinen talonpoikaispöytä.


Suuret ja näyttävät

Image title

SaaraMain jyhkeän betonipöydän ääreen mahtuu suurempikin porukka syömään. Hemmaihelsingforsin iloisessa kodissa kolmemetrinen massiivipuupöytä on keskellä oleskelutilaa ja sen ääressä tehdään paljon muutakin kuin ruokaillaan.


Sirot ja kevyet

Image title

Jennankoti on sisustettu romanttisen modernisti. Pieneen keittiöön sopii siro, metallijalkainen pöytä lasikannella. Aino00:n keittiössä on pöytälevystä ja pukkijaloista itse tehty yksinkertaisen kaunis pöytä, jonka ympärille sopivat kaikenlaiset tuolit.


Pienet ja pyöreät

Image title

Meidanharmoniaa ja kahdelle hengelle sopiva ruokapöytä. Kaunis vanhus sopii hyvin modernien tuolien keskelle. Kotipalapelin kaverilta saatu kierrätyspöytä on mintuksi maalattuna kuin ranskanpastilli.

Täältä löydät lisää StyleRoom-jäsenten ruokapöytiä inspiraatioksi.


- Laura/StyleRoom

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia