8 kotia ja tapettipintojen tuijottelua

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Katse kohti seiniä ja kiinnostavia tapettipintoja! 

StyleRoomissa on lähiviikkoina kiinnitetty erityisesti huomiota seinäpintoihin, sillä käynnissä on Väriä pintaan -sisustushaaste, josta inspiroituneena, poimimme kahdeksan kivaa tapetti-ideaa StyleRoomin tapettikuvien joukosta.

1. Keltainen tapetti

Jonnajolkinin vanhan talon keittiön sisustus rakentuu vahvasti keltaisen tapetin ympärille. Kuva-albumi on jopa nimetty "Keittiöeloa keltaisen keskellä", mikä kertoo, miten tärkeässä roolissa keltainen tapetti keittiön sisustuksessa on.

Image title

2. Vaaleansinistä maalaisromantiikkaa

Tummien hirsiseinien kontrastina KirsiT on käyttänyt sisustuksessa vaaleiden huonekalujen lisäksi vaaleansinistä kuviotapettia, joka sopii maalaisromanttiseen sisustustyyliin mainioisti.Image title

3. Uusi tapetti - uusi ilme myös huonekaluille

Kkiiran olohuoneessa sisustus muuttui persoonallisemmaksi heti, kun valkoiset seinät tapetoitiin. Samat huonekalutkin näyttävät aivan uudenlaisilta, kun seinä on erilainen.
Image title

4. Romanttinen kukkatapetti

Romanttiseen tyyliin sisustetusta kammarista löytyy kukkia niin tapetista kuin sohvatyynyistäkin. EnneCasaX on tapetoinut omalla tyylillään kammarin, joka "hehkuu ruskan väreissä".Image title

5. Selkeitä linjoja

Decoaidin makuuhuoneen sisustuksesta löytyy paljon selkeitä linjoja ja värimaailma on harkittu, joten rauhalisen värinen raidallinen tapetti sopii sinne erinomaisesti.
Image title


6. Ruudullinen seinä

Designwash suosii työhuoneen sisustuksessa valkoista. Muuten valkoisen työhuoneen yksi seinä on tapetoitu ruudullisella tapetilla.

Image title


7. Graafinen ja mustavalkoinen seinä kylppärissä

Lyden vessa on selkeän mustavalkoinen. Seinällä on Marimekon Kivet-tapetti, joka näyttää raikkaalta kylppärin valkoisten pintojen vieressä. Image title

8. Lautatapetti

Se näyttää valkoiselta lautaseinältä mutta seinä onkin tapetoitu. Meitikka on yhdistänyt makuuhuoneen sisustuksessa lautakaton valkoiseen lautatapettiin. Kun seinä on väriltään valkoinen, ei kokonaisvaikutelma ole liian "puinen".
Image title

Kesäisin seinäntuijotteluterveisin,
Hannele / StyleRoom

ps. Ehdit vielä osallistua omilla tapettikuvillasi Väriä pintaan -sisustushaasteeseen, jossa on osallistumisaikaa vielä 26.7.2015 saakka. 

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia