8 kotia & karun kaunis vaneri

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Vielä jonkin aikaa sitten vaneri oli arkinen materiaali, joka peitettiin vähintäänkin maalilla. Yhtäkkiä vanerista tuli hottia, ja nyt siitä tehdään vaikka mitä!

Valitsimme StyleRoom-kodeista erilaisia tapoja hyödyntää vaatimatonta mutta kaunista vaneria. Katso linkkien takaa lisää kuvia toteutuksista.

Makuuhuoneen pehmeää tunnelmaa

Image title

Kaksinkaksiossa on tehnyt yksinkertaisen sängynpäädyn vanerista. Fiksu ratkaisu helpottaa myös seinävalaisimien kiinnitystä.

Asliufacikin makuuhuoneessa vanerioviset kaapit luovat kauniin kehyksen sängylle. Vanerista on tehty myös ilmavat yöpöytähyllyt seinälle. 

Nopeaa ja yksinkertaista

Image title

Johannaliinan 10-vuotiaan tyttären huone uusittiin ja pöydän yläpuolelle tehtiin vanerilevystä näppärä ilmoitustaulu. 

EmiliaKareninan kevyt ja siro työpiste on koottu vanerilevystä ja hyllykannattimista.

Nuku ja säilytä

Image title

Nakoisiakulmia-kodin saunatupa toimii jopa vierashuoneena. Vaneri kiertää seinillä ja siitä on rakennettu myös kätevät laverit, joiden sisällä säilytetään täkit ja tyynyt.  

Anninawallingin lastensängyt on rakennettu itse. Renkaat petien alla helpottavat siivoamista... ja ehkä sängyn voi joskus kärrätä toiseen nukkumapaikkaankin. 

Liukuovilla tilaa ja persoonallista pintaa

Image title

VillaRolig erotti kolmion olohuoneesta vanhemmille alkovin. Vaneriseinä ja -liukuovi näyttävät kauniilta kumpaankin suuntaan.

Pilviraitin rintamamiestalon vinokattoisessa vinttihuoneessa on järjestetty kätevää säilytystilaa vaneristen ovien taakse. 


Lisää vaneri-inspiraatiota löydät täältä: www.styleroom.fi/vaneri

Image title


Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia