8 kotia: Keittiön pikkutavarat kertovat kodin asukkaista

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Systemaattinen järjestelijä, oikeiden sävyjen metsästäjä, "ruoka on tärkein" -kokkaaja, astiasarjojen keräilijä, kauniiden astelmien suunnittelija... Keittiön pikkutavaroiden kokoelma saattaa kertoa paljonkin kodin asukkaista (tai ainakin sisustusvastaavasta). 

8 kotia -sarjassa valitsimme tällä kertaa jäsenten keittiöitä, joiden pikkutavaroissa näkyy erilaisia tyylejä ja sisustustapoja. Katso linkkien takaa lisää kuvia.


Image title

1. Sortofpinkin keittiön hyllyköissä yhdistyvät kauniit esineet sekä käyttöön tarkoitetut (terveelliset!) ruoat ja astiat. Yhteisenä tekijänä hempeät sävyt yhdistettynä musta-valkoiseen graafisuuteen.


Image title

2. Vanha_matkalaukku ja keittiön kodikas nurkkaus, jonka tavarat ovat oikeita käyttöesineitä mutta tarkalla tyylisilmällä valittuja. 


Image title

3. Jonnajolkinin hyllykössä on retrohenkinen kokoelma astioita, jotka ovat suurperheen arjessa käytössä päivittäin. 5 lapsen kanssa kovin pienet kuppisarjat eivät riitäkään.


Image title

4. Klipsin suosikkivärin näkee kauas. Pienessä keittiössä sekä kodinkoneet, astiat että koriste-esineet on valittu värimaailman mukaiseksi. 


Image title

Näissä keittiöissä ruokakin saa näkyä. Kokkailuun tarvittavat herkut, mausteet ja ruoka-aineet ovat rennosti mutta järjestelmällisesti esillä. 5. Kotikolmelle  ja 6. Dgsisustusmania


Image title

7. Minttu1:n romanttisessa keittiössä on paljon suloisia yksityiskohtia. Vanhoissa esineissä ja diy-koristeluissa riittää katseltavaa. 


Image title

8. Modernin kodin Mustaovi luottaa keittiössäkin riisuttuun, yksinkertaiseen tyyliin. Puisista esineistä ja valkoisesta on koottu lempeä asetelma.


Mitä sinun keittiösi kertoo asukkaistaan? Ehdit vielä mukaan Avotakan ja StyleRoomin MINUN KEITTIÖNI -kisaan. Osallistuminen on tosi on helppoa: kerro keittiöalbumissasi (aikaisemmin tehty käy myös) vähän keittiösi arjesta ja lisää siihen hakusanat: "minun keittiöni".


- Laura/StyleRoom

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia