8 kotia: kesäiset kasvihuoneet

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Kierrätystavarat ovat suosittuja kasvihuoneen rakennuspalasia, mikä näkyy myös siinä, että moni StyleRoomista löytyvä kasvihuone on rakennettu ainakin osittain kierrätysmateriaaleista – useimmiten vanhoista ikkunoista.

Kauniiden kesäkelien innoittamana poimimme kahdeksan kesäistä kasvihuonetta.

1. Punaista ja valkoista

Pikkutalossa on rakentanut kasvihuoneen vanhoista ikkunoista. Punavalkoisessa ja valoisassa kasvihuoneessa "kasvatetaan, oleskellaan ja elellään molemmista päistä jatkettua kesää." 

Image title


2. ITSE TEHTYJÄ JUTTUJA JA VILLIINTYNEITÄ KURKKUJA

Suskan kasvihuone on täynnä itse tehtyjä yksityiskohtia. Runsaasti kasvamaan villiintyneet kurkut lisäävät kasvihuoneen vihreyttä entisestään.

Image title


3.Romanttinen kasvihuone

UnelmienTalojaKoti on lisännyt StyleRoomiin kauniin kesäisiä kuvia vaalean romanttisesta kasvihuoneesta. Kasvihuoneen kukkaruukuista löytyy komeita köynnöskasveja ja yrttejä.

Image title


4. Kierrätystiiliä ja vanhoja ikkunoita

Dgsisustusmania aloitti oman kierrätysmateriaaleista tehdyn DIY-kasvihuoneensa sisustamisen jo ennen kuin kasvihuoneen ulkopinta oli vielä valmis. Vanhojen ikkunoiden lisäksi kasvihuoneesta löytyy kierrätystiiliä.

Image title


5. Rönsyilevä ja "villiintynyt" pihatyyli

"En ole mikään himopuutarhuri ja mä tykkään kun pihassa näyttääkin vähän semmoselta huolettoman villiintyneeltä", kuvailee SusannaKuorikoski pihaansa. Kasvihuoneessa kasvit saavat rönsyillä villisti kukkaruukkujen yli.

Image title


6. Kaksi kasvihuonetta – kaksi käyttötarkoitusta

Ilonan pihasta löytyy kaksi erilaista kasvihuonetta, kahteen erilaiseen käyttötarkoitukseen. Pieni kasvihuone on kasvatusta varten, kun taas isossa kasvihuoneessa oleillaan ja nautitaan kesästä.

Image title


7. Käytännöllistä ja kaunista

Käytännöllisiä ratkaisuja ja kierrätysmateriaaleja – niistä on Liisan kasvihuone tehty. Kasvilavat, vitriinit ja vanhan Singerin jaloista tehty istutuspöytä tekevät kivasti sisustetusta kasvihuoneesta myös käytännöllisen. Tämä kasvihuone on selvästi tehty kasvatusta varten.

Image title


8. olohuone keskellä puutarhaa

Kasvihuoneessa voi nauttia vihreästä pihasta myös kehnoilla keleillä. Kukkaiselamaa on sisustanut kasvihuoneesta kauniin lisäolohuoneen keskelle kukkivaa puutarhaa.

Image title


Jos sinulta löytyy kiva kasvihuone täältä StyleRoomista,  muistathan lisäillä kuviisi oikeat hakusanat. Muutkin löytävät siten helpommin kasvihuonekuvasi!


Kesäterveisin,
Hannele / StyleRoom


Ps. Kivoilla pihakuvilla ja -vinkeillä voit osallistua StyleRoomissa Viherpihan Kuukauden piha -kilpailuun.

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia