8 kotia: keväiset ja kutsuvat terassit

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

No hetihän ne ovat mielessä, kun aurinko alkaa näin ihanasti paistaa... terassit, parvekkeet ja pihat. Joko sinä olet alkanut suunnitella tai väkertää kodin ulkotiloja hengailukuntoon?

Tässä pitkästä aikaa nostoja StyleRoom-jäsenten terasseista. 8 kotia ja 8 erilaista terassityyliä. Kerro mistä pidät ja löysitkö jonkun idean myös omaan käyttöösi.


Image title

Meidanharmoniaa Tämä terassi on kuin elokuvista. Yksinkertaiset, laskeutuvat verhot ja kankaat sekä katossa risteilevät köynnökset riittävät tunnelmaan.


Image title

Designwash Vastarakennettu terassi hehkuu raikkautta. Sisustukseen riittävät yksinkertaiset penkit, tyynyrivi ja valosarja.


Image title

Rullakatariina Tarpeeksi suurelle terassille mahtuu suuri ruokapöytä, grillauspiste ja vielä löhöilynurkka. Ensin voi kokata, sitten syödä ja lopuksi ottaa tirsat.


Image title

Annanpp Tällä kattoterassilla tyyli vaihtuu usein (katso linkin takaa lisää kuvia). Tässä on persoonallisesti ja modernisti stailattu nurkka.  


Image title

Virpisalo Mitäpä lavoista ei voisi rakentaa. Lavapinosta saa simppelin rungon ulkosohvaan. Pehmusteiden värejä voi vaihtaa helposti, jos kyllästyminen iskee.


Image title

Kukkis Ja sitten on nämä ihanat jättiterassit, joihin mahtuu koko kesäinen elämä!


Image title

Arjentimantteja Kun aurinko paistaa, paljon muuta ei tarvitakaan. Rento säkkituoli ja pöllipöytä drinkille. Siinä se on. 


Image title

Tiinalampinen Viherpeukaloille terassissa taitaa olla tärkeintä kaikki se mitä ympärillä kasvaa. Kauniin viidakon keskellä tälläkin pihalla tepastellaan. 


Syyhyttääkö sormia?

- Laura/StyleRoom

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia