8 kotia: lakanoita jokaiseen uneen

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Ei todellakaan ole sama minkälaisissa lakanoissa yönsä viettää. Tuntuma ja ulkonäkö ovat tärkeitä asioita. Silti moni unohtaa panostaa kodin petivaatteisiin ja perintölakanoilla vedetään jopa vuosikymmeniä. Jos kotisi lakanatilanne ansaitsee päivityksen, tässä tyylivinkkejä StyleRoom-jäsenten makuuhuoneista.

Kaikki tahtovat nyt pellavaa

Image title

...vaikka eivät olisi edes kokeilleet. Pellavalakanabuumi on tyhjentänyt kauppojen hyllyjä ja saanut sisustajat vertailemaan eri merkkien lakanoita. Pellavalakanat näyttävät ihanan ryppyisiltä ja kutsuvilta ja säästävät turhan tarkalta petaamiselta. Ja onhan niissä ihanan pehmoista nukkua. Nämä harmoniset makuuhuoneet: Kotikaupunginlaidalla ja callithome – klikkaa ja katso lisää kuvia.

Värikkäät lakanat piristävät koko makkarin

Image title

Makuuhuoneet sisustetaan usein hillitysti. Mutta jos rauhallinen tunnelma kaipaa piristystä, riittää kun sänkyyn petaa vaihteeksi värilliset lakanat. Rautatielaistalossa sinisen makuuhuoneen pellavalakanat kutsuvat päiväunille, Kotinionhelmeni taas yhdisti ihanat keltaiset lakanat siniseen seinään.  

Yhdistele reippaasti eri kuoseja

Image title

Miksi lakanoiden pitäisi olla samaa settiä? Hunajaista-kodin sängyssä on mainio yhdistelmä erilaisia tyynyliinoja ja kuoseja. Natakin heitti ruutupetivaatteiden sekaan vähän raitaa. Lopputulos on paljon parempi!

Sävy sävyyn seinien kanssa

Image title

Näissä upeissa makuuhuoneissa lakanat jatkavat koko tilan tyyliä. Mustavalkoiset pinnat ja yksityiskohdat ovat AnnicaP:n juttu. JLevomäen makkarissa tapetin kaunis vihreä löytyy myös lakanoista.

(Kansikuva: Sannainspiredbylove)


Kaikki StyleRoomin makuuhuoneet ja suomalaisten sisustajien petausvinkit täältä: www.styleroom.fi/makuuhuone

Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia