8 kotia: leikkiä lastenhuoneen seinillä

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten


Lastenhuoneen sisustuksesta löytyy usein rohkeampia värivalintoja kuin muista huonetiloissa. Leikkimielisyys ja iloisuus sopivat hyvin lastenhuoneen seinäpinnoille lelulaatikoiden ja pirteiden tekstiilien kaveriksi.

Koostimme StyleRoomin lastenhuoneista kahdeksan kivaa seinäideaa. Ja miksei näistä värikkäistä ja iloisista seinistä voisi toki poimia parhaat palat ja ideat muidenkin huoneiden sisustukseen?

1. Salmiakkikuvio

Kuvioseinä sopii Tiinakaisa_picsdotsandstripesin lastenhuoneen selkeisiin väreihin ja tekstiileihin.

Image title


2. Aurinkoinen ja retro

OmaKotiValkoinen suosii muussa sisustuksessa valkoista, mutta lastenhuone on  värikäs ja keltainen.  Keltaisen värin lisäksi sisustuksessa on suosittu paljon retroa.

Image title


3. Pieniä pilkkuja seinä täynnä

"Tyttären huone on vaalea, pienillä mustilla ja vaaleanpunaisilla tehosteilla", kuvailee Piipadoonpaula tyttärensä huoneen sisustusta. Ennen koko huoneen sisustusta hallitseva vaaleanpunainen seinä tapetoitiin, jolloin vaaleanpunainen jäi sisustukseen mukaan vain pieniin yksityiskohtiin.

Image title


4. Lentokonetapetti

Hanna-Riikka on käyttänyt lastenhuoneen sisustuksessa muutamia, tarkkaan valittuja ja  rauhallisia värejä, mutta yksityiskohtia ja lentokoneita seinältä löytyy sitäkin enemmän. 

Image title


5. Karkkiseinä

Laurapoikkimkin lastenhuoneen seinä on kuin suoraan karkkipussista. Hedelmäaakkosia muistuttava seinäkuvio on sävy sävyyn muun sisustuksen kanssa.

Image title


6. Pastellivärisiä yksityiskohtia

Villaalina on tapetoinut lastenhuoneen piirtelynurkkauksen tapetilla, joka sopii huoneen muihin pastellivärisiin yksityiskohtiin, kuten värikkääseen viirinauhaan.

Image title


7. Piparkakkukuviota ja sahalaitaa

Weekdaycarnivalin lastenhuoneissa on keskenään erilainen värimaailma, mutta seinien pinnoissa näkyy selkeästi sama kädenjälki ja tyyli.

Image title

8. Seinille piirtely sallittu

Vaaleanharmaaksi sävytetty liitutaulumaali pitää lastenhuoneen värimaailman vaaleana, kun pinta ei ole perinteisen, eli mustan, liitutaulun värinen. Designwash on maalannut seinälle ison harmaan pilven muotoisen alueen, johon saa luvan kanssa piirrellä liiduilla.

Image title

Muistutuksena, että vielä ennätät osallistua StyleRoomin ja Värisilmän Väriä pintaan -sisustushaasteeseen, jossa etsitään inspiroivia pintaremppaideoita ja seinäpintoja. Osallistumisaikaa on vielä 28.7.2015 saakka. 

Terkuin,
Hannele / StyleRoom

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia