8 kotia: mattoja moneen makuun

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

8 kotia, 8 tyyliä - juttusarjassa valitsemme tavallisen esineen kahdeksasta suomalaiskodista. Tämän viikon aiheena on MATTO.


1. Suuri värikäs matto on rohkea valinta mustavalkoiseen huoneeseen. Jos tarpeeksi kookasta mattoa ei löydy, näppärä ompelee yhteen pari pienempää. Täällä asuu: Kotikolonen

2. Miksi et yhdistäisi kahta tunnelmaltaan erilaista mattoa saman huoneen lattialle? Vaalea villamatto tuo rauhaa ja muotoon leikattu raitamatto ytyä. Täällä asuu: Jennaleinonen

Image title


3. Karvamatto alias pörrömatto on jokaisen lattialla loikoilijan unelma. Koirat, lapset ja ketä meitä nyt on. Täällä asuu: analoginenmieli.

Image title


4. Haluaisin niin tietää miten on syntynyt tämä sanomalehdistä tehty ytimekäs räsymatto. Täällä asuu: kaksinkaksiossa.

5. Tämäkin matto on itse tehty. Tarvitaan "vain" virkkuukoukku, paksua lankaa tai kudetta sekä annos kärsivällisyyttä ja tarkkuutta. Täällä asuu: tanjapeltola.

Image title


6. Graafiset matot ovat suomalaisten makuun. Ei siis ihme, että tämä Jalpaikka-matto voitti suunnittelukilpailun ja on nyt monen sisustajan himoitsema. Täällä asuu: JohannaKoo.

Image title


7. Taljamatto tuo äijämäisyyttä muuten lempeään sisustukseen. Täällä asuu: heidi_hajottamo.

8. Klassinen, hillitty villamatto sopii minne vain, ja kulkee elämässä mutkattomasti mukana. Täällä asuu: SatuK.

Image title


Nämä matot ja satoja muita löytyvät hakusanalla "matto". Muistahan lisätä kuviisi monipuolisesti hakusanoja, niin muutkin päätyvät ihailemaan niitä. 

Viime viikon jutussa esiteltiin 8 kattovalaisinta ruokapöydän päällä. Ja ensi viikolla vuorossa on LIPASTO.

- Laura/StyleRoom

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia