8 kotia: Pienen tilan näppärät yöpöydät

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Sen päälle pitää mahtua vesilasi, kirja ja kännykkä. Ehkä herätyskello ja korvatulpat. Yöpöytä on pieni, mutta tärkeä huonekalu jokaisessa kodissa. 

Usein makuuhuoneessa jää kuitenkin vain kapea tila sängyn kylkeen, joten yöpöydän on oltava sutjakka. Tässä 8+1 kompaktia ratkaisua, jotka valitsimme StyleRoom-jäsenten kodeista.


Image title

1. MiraN on tehnyt itse yöpyödän, joka on kuin pieni keinu. Laskutilaa on vähän, mutta idea on nerokas ja kaunis. 


Image title

Seinään kiinnitettävät hyllyt ovat fiksuja, koska lattiatila jää vapaaksi. 2. Cirkus-Joanna on valinnut laatikkomallisen ja 3. valkoinensoihtu yksinkertaisen levyversion.


Image title

Jos säilytystilalle ei ole tarvetta, yöpöydäksi käyvät hyvin myös erilaiset pallit ja tuolit. 4. Jennankotiin on valittu tyyliin sopiva blingbling-versio, 5. JuttaMuotopuoli taas on tehnyt puupöllistä ronskin pikkupöydän.


Image title

Pieniä laatikostoja löytyy tyylillisesti laidasta laitaan. 6. KooKoon diy-lipasto on suloinen väripilkku ja 7. RAWdesignblog on löytänyt kauniisti kuluneen peltikaapin.


Image title

Vanhoille puulaatikoille keksitään nykyään vaikka mitä käyttötarkoituksia. Tässä yöpöytänä sekä seinällä että lattialla. 8. Saakurkistaa ja 9. Beautyoflife

Jos sinulla tai tutullasi on joku persoonallinen, rohkea yöpöytäratkaisu, niin paljastathan meille!


Laura /StyleRoom

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia