8 kotia: ryijy tuli takaisin!

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Olisiko tätäkään uskonut? Ryijyt, nuo menneiden vuosikymmenten vakioelementit suomalaisilta seiniltä ovat tehneet paluun. Vanhempien ja isovanhempien aarteet ovat haluttua kamaa kirpputoreilla ja nuorempien sukupolvien kodeissa. Moni on myös innostunut väsäämään ryijyjä itse. 

Tässä joitakin upeita ryijyjä StyleRoom-jäsenten kodeista. Olisipa kiva kuulla lisää niiden taustoista ja valmistustavoista.

Image title

Meejateesen värikäs ryijy on kirpputorilöytö.


Image title

Maikku on tehnyt itse paperinaruryijyn ja upottanut siihen valojohtoa. Jasmiinak:n sängyn päällä on kaunis solmittu ryijy. 


Image title

Tirsa-Lauran (eli allekirjoittaneen) graafisen ryijyn on tehnyt hänen äitinsä tyttärelle ylioppilaslahjaksi.


Image title

Annariittapartasen modernissa kodissa 60-luvun ryijy on kaunis ja yllättävä yksityiskohta. KirsiT:n mökin ruokailutilaa koristaa ryijy, jonka hänen äitinsä on tehnyt 80-luvulla. 


Image title

Ryijyn virkaa voi toimittaa myös napakka matto, kuten ProjektiVerkarannan kotona. Heidi_hajottamo taas on tehnyt vanhempiensa kauniista vinkiryijystä maton.


Jos teiltä löytyy ryijyjä tai seinävaatteita, muistathan lisätä kuviin oikeat hakusanat. Kuten kaikista muistakin kodin yksityiskohdista. Muuten emme löydä aarteitanne. 

- Laura /StyleRoom


Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia