8 kotia: Taimista syntyy vihreä sisustus

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Ikkunalaudalla kasvavat taimet voi ottaa osaksi sisustusta. Poimimme StyleRoom-albumeista kahdeksan kekseliästä ja kaunista istustusideaa kotipuutarhureiden iloksi.

Image title

1. Kuormalavasta tehty taimilava koristaa ikkunalautaa, pitää istutusruukut järjestyksessä ja suojaa vedonarkoja taimia. Nämä taimet kasvavat parhaillaan heidiviitamki:n kotona.

2. Karkin puutarhassa yritit kasvavat aitaan ripustetuissa ruukuissa. Koukuilla aidan rimoihin kiinnitetyt istutusastiat ovat helppo tapa toteuttaa trendikäs viherseinä.

Image title

3. Pikkutalossa basilika kasvaa vanhassa työkalupakissa. Ihana idea antaa vanhalle tavaralle uuden käyttötarkoituksen.

4. Annakreetan koristekivillä täytetyissä lasipurkeissa kasvavat kukkasipulit, mutta ideaa voi soveltaa taimikasvatukseenkin.

Image title

5. DesigneBySm on keksinyt, miten keväällä ikkunasta tulvivan valon voi maksimoida. Nikkaroi roikkuva hyllykkö ja aseta istutusastiat ja yrittiruukut kukin omille tasoilleen. Näppärää!

Image title

6. Näihin istutusruukkuihin on varaa jokaisella. Annakoon istutusastiat on taiteltu sanomalehtipaperista.

Image title

7. Taimet kaipaavat valoa, mutta kuka sanoi että istutusruukkuja pitäisi säilyttää ikkunalaudalla? Hauska ruokapöydän kattausidea on Elloksen albumista.

8. Viherpiha vinkkaa säilyttämään siemenet siististi kannellisissa lasipurkeissa. Idean avulla ratkeaa kaapissa iloisessa sekamelskassa lojuvien siemenpussien ongelma. Ikioma ruukutuspöytä sen sijaan on tälle pienissä neliöissä asuvalle viherpeukalolle vain haave.


Jaa meille omat istustuskuvasi tai katso inspiraatiota muiden albumeista

Osallistu myös Kuukauden piha -kisaan, jossa Viherpihan toimitus valitsee suosikkinsa kuukausittain vaihtuvan palkinnon saajaksi.

- Anna/ StyleRoom

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia