8 kotia: tauluhyllyjen erilaiset elämät

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Suomalaiset taitavat tykätä tauluhyllyistä. Etenkin IKEAn simppeli ja kaikkiin tyyleihin taipuva Mosslanda-tauluhylly on suosiossa.

Valitsimme kahdeksan StyleRoom-kotia, joissa tauluhyllyllä on tärkeä rooli, ja jokaisen hyllyn päälle rakennettu erilainen näyttely.

Image title

Hurmaavanvalkeaa on koonnut lipaston ja pienien tauluhyllyjen päälle kivan kollaasin. Kokonaisuudessa on sopivasti sekaisin erilaisia esineitä ja värejä.

Nuapurissa taulut näyttävät hyvältä nojaillessaan tasojen tai hyllyjen päällä, eikä kyllästyminen iske, kun paikkoja voi vaihdella mielen mukaan.


Image title

Annanpp:n makuuhuoneessa tauluhylly on kuin osa sängynpäätyä. Tyhjät kehykset ovat kauniita siinä missä taulutkin.

Muusan romanttisen kodin hyllyllä lepää paljon muutakin kuin tauluja. Pienet yksityiskohdat ovat kiinnostavaa katseltavaa. 


Image title

Vaihtelevastivalkoista-kodin lastenhuoneessa tauluhyllyillä on erityisen tärkeä rooli. Tämä ratkaisu on jokaisen pikkuautoja järjestelevän lapsen unelma!


Image title

Kellomaki on maalannut hyllyn samalla sävyllä kuin seinän. Esineet tulevat paremmin esiin, kun hylly ei vie niiden vetovoimaa.  


Image title

Valkoistaharmoniaa on löytänyt erityisen kauniin, vanhaan ompelukonepöytään mätsäävän tauluhyllyn.  

Littlebigthings tuunasi tauluhyllyn led-valonauhalla, josta tuli romanttisen mutta rock-henkisen makuuhuoneen nerokas yksityiskohta.


Katso lisää jäsenten tauluhyllyideoita: www.styleroom.fi/tauluhylly

Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia