8 kotia: viherkasvit osana kodin tyyliä

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Viherkasveilla sisustaminen on yleistynyt viime vuosina. Ruukuilla on tärkeä rooli vihersisustamisessa, samoin sillä miten ja minne kasvit asettelee. Tyyliasioiden lisäksi pitää tietenkin ottaa huomioon kasvien tarpeet. Ja muistaa kastelu. Muuten ei sisustuksesta ole kovin kauan iloa...

Tässä kahdeksan kodin viherkasviratkaisuja:


1. Pilviraitti. Viherkasvit ovat usein kauneimmillaan ikkunan edessä kun luonnonvalo välkkyy lehtien läpi. Ruukkuja voi tuunata oman maun mukaan.

Image title


2. EssiErmeralda on nostanut kasvit erilaisten pikkutasojen päälle. Jakkara ja maalattu puupölli kasveineen muodostavat suloisen ryhmän.

3.  Comprovisual taas on hankkinut isoimmille kasveille näyttävät, korkeat ruukut. Linkin takaa näet lisää tämän kodin vihersisustuskuvia.

Image title


4. Weekdaycarnivalin kukkaportaan kokoelma vaihtelee vuodenajan mukaan ja siirtyy kesällä parvekkeelle. Asukas kertoo hurahtaneensa viherkasveihin.

Image title


5. Pikkutalossa on kasveja kaikkialla. Tässä yksi rento rykelmä, hauskasti eri tasoille sijoiteltuna ja muilla esineillä höystettynä.

6. Jennalla on löytänyt upean 50-luvun kukkapöydän kasveilleen.

Image title


7. SaijaCosyHomen takka ja siihen viritellyt kasvit on kaunis ja kodikas kokonaisuus!

8. Muotoseikka on tehnyt yksinkertaisia asetelmia, joissa on viherkasvien oksia siellä täällä. Katso linkin takaa lisää!

Image title


Ota sinäkin kuvia viherkasveistasi. Ja muista lisätä kuviisi monipuolisesti hakusanoja - muuten muut eivät löydä niitä.

Ensi viikolla 8 kotia -sarjassa vuorossa keittiön välitilaratkaisut! (Vink vink. Käy äkkiä lisäämässä keittiökuviisi hakusana "välitila".)

- Laura/StyleRoom


Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia