8-vuotiaan huoneessa pitää olla väriä ja paljon tekemistä

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten
Neonvihreisiin seiniin äiti ei suostunut, mutta maltillisemmat toiveet toteutettiin... Kolmannen luokan aloittava poika toivoo, että omassa huoneessa saa pelata futista ja temppuilla. Väriä pitää olla ja paljon erilaisia lokeroita, joihin säilöä aarteet ja tärkeät tavarat.


Minkälainen huone sinulla on?
"Aika tyylikäs. Huoneessa on paljon tekemistä, vaikka usein en teekään täällä mitään erityistä. Ennen huoneessani oli pelkkää mustaa ja valkoista, mutta toivoin lisää värejä. Äiti sitten sisusti tätä uudestaan värikkäämmäksi."

Mistä tykkäät huoneessasi eniten ja mistä vähiten?
"Eniten pidän pöydästäni, kun siinä on sellainen korokehylly, jonka päällä on purkkeja ja laatikoita. Tykkään, kun on paljon erilaisia säilytysjuttuja, joihin saa tavaraa. Kaikki huoneessani on kivaa, ei täällä ole mitään tyhmää."

Kuka on päättänyt miltä huoneesi näyttää?
"Äiti on antanut vinkkejä ja ostanut kaikki jutut, mutta olen saanut itse toivoa mitä täällä on. Puolapuut oli yllätys."


Mitä teet huoneessasi?
"Eniten käytän aikaa kirjojen lukemiseen. Sitten teen täällä läksyt ja joskus piirrän. Oma huone on myös sisällä ainoa paikka, missä saan kikkailla pallolla ja vedellä seinään. Mutta vain hiljaa. Kavereiden kanssa rakennetaan joskus legoja, niitä on sängyn alla kaksi isoa laatikollista."

Mitä koululaisen huoneessa tulee mielestäsi olla?
"Koulupöytä ja sänky ovat tärkeimmät. Pitää olla myös paljon tekemistä."

Mitä kaverisi sanovat, kun tulevat kylään?
"Kaikki huomaavat ensin eteisen renkaat ja haluavat roikkua niissä. Mun huoneessa ne sanovat ensin, että kivat puolapuut. Tavaroista kavereita kiinnostavat eniten Newtonin kehto ja plasmapallo."


Millainen olisi unelmiesi huone?
"Valtavan kokoinen. Siellä olisi erilaisia trampoliineja, rekki, renkaat, nojapuut, puolapuut ja volttimonttu. Futismaali pitäisi myös olla. Sitten olisi joku moderni, hieno pöytä ja hirveen kokoinen sänky. Oma parveke olisi myös mahtava. Lattia olisi valkoinen, kaksi seinää olisi neonvihreitä ja kaksi neonkeltaisia. Haluaisin myös isot stereot ja oman jääkaapin."

Lisää kuvia ja tietoa huoneesta löydät täältä.
Katso muita vinkkejä koululaisen huoneeseen ja muista Oma huone -haaste!

- Laura/StyleRoom

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia