8 x ihanimmat diy-ideat terassille

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Älä tyydy valmiiseen, kun voit tehdä itse parempaa! Tämän todistavat StyleRoomin jäsenet jälleen kerran. Hakusanoilla "diy" ja "terassi" löytyy mielettömän hienoja ideoita ja toteutuksia. Tässä 8 kopioimisen arvoista ideaa! 

Jämäkkä räsymattosäkkituoli

Arjentimantteja antoi uuden elämän mummon räsymatolle. Tomera säkkituoli sopii hyvin ulkotiloihin, kun muistaa nostaa sateella suojaan. Myös puupölkkypöytä on diy-tuotos. Katso lisää kuvia tämän terassin sisustuksesta täältä

Image title

Kodikas ulkokeittiö

"Iha ite värkkäsin tiskipöydän terassille tuvan vanhasta tasosta. Mukava on tiskailla ja multahommia tehdä, lämmin vesikin tulee hanasta! Viereinen patakaappikin on iha ite maalattu", kertoo HannaHuuhaa. Linkin takaa löytyy muitakin mainioita diy-juttuja. 

Image title

Sirot purkkimaljakot luonnonkukille

Johannaliina näyttää, että pieni ja yksinkertainen on kaunista. Pilttipurkeista ja rautalangasta syntyi söpöt purkit luonnonkukille. 

Image title

Upeat ulkokalusteet

Mustaoven terassin tyylikkäät kalusteet on itse suunniteltu ja rakennettu. Penkin alla on säilytyslaatikko, johon saa kätevästi tyynyt kesäsateelta piiloon. Linkin takana lisää kuvia.

Image title

Kätevä kierrätysistutuslaatikko

Yrittilaatikossa kauneita on vanhasta ikkunapokasta tehty kansi. Katso lisää kuvia KodikkaastiKotona-jäsenen diy-projekteista.

Image title

Pölkkypöytä ja halkoseinä

Muotoseikka maalasi palan pölkkyä valkoiseksi. Yksinkertaisesta ideasta syntyi raikas apupöytä terassille.  Tuulahkkinen rakensi talonsa takapihalle kokonaan uuden terassin. Halkoseinä on sympaattinen yksityiskohta.

Image title

Coolein pöytä coolerilla!

Nyt on nerokasta! Ullaharjun diy-pöytään voi istuttaa kukkia tai kolon voi täyttää jääpaloilla. Katso linkin takaa kuvia myös terassin keinusta. 

Image title

Uusimmat ja suosituimmat terassikuvat löydät täältä www.styleroom.fi/terassi


Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia