8 x itse tehty sisustustyyny

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Sisustustyyny on yksi niistä matalan kynnyksen diy-jutuista, joita moni uskaltaa kokeilla. Tyynyissä saa myös näppärästi hyödynnettyä vanhoja vaatteita ja kangastilkkuja.

StyleRoomissa on valtavasti upeita itse tehtyjä sisustustyynyä. Valitsimme 8 kivaa toteutusta.


Projektiverkaranta: Kangasvärejä ja mustia sormenpäitä

Graafiset tyynyt on tehny kangasväreillä valkoisiin valmistyynyihin. Tekijän mukaan helppoa kuin mikä. "Painele jälkiä sormilla + maalaa vapaalla kädellä siveltimen avulla. Anna kuivua + silitä! Valmis käyttöön ja kestää konepesun."

Image title


Tee-se-itse-naisen-sisustusblogi: Mielikuvitus rajana

Tee-se-itse-naisella on paljon erilaisia ideoita ja toteutuksia sisustustyynyistä. Ristipistokuviolla voi tehdä melkein mitä vain ja näppärästi sidottu huivityyny valmistuu nopeasti. 

Image title


Annakreeta: Miehen paidat kiertoon!

Annakreetan mukaan kauluspaidasta saa helposti ommeltua tyynyn ilman aikaisempaa kokemustakin. "Tyynyyn jää napitus, jonka kautta tyynyn voi pudottaa tyynyliinan sisään."

Image title


Minajamorris: Kun villapaidasta ei tulekaan valmista

"Keskeneräisestä neuleprojektista - josta piti tulla villapaita - tulikin lopulta neuletyyny. Vastaavan voisi hyvin tehdä vanhasta villapaidasta, hihat vaan pois ja päät kiinni yhteen."

Image title


Johannaliina: Räsyä myös selän taakse

Räsymattotyynyjen materiaali löytyi alelaarista. Pikkuisista matoista Johannaliina ompeli värikkäät ja pirteät tyynyt terassille.

Image title


Leenakarhunen: Klassikkopurkit kankaalle

Nämä karhukuvat moni suomalainen tunnistaa missä vain, jopa tyynynpäällisessä. "Tulostin purkinkannet tulostuskankaalle ja kiinnitin ne liimaharsolla kankaaseen. Reunat siistin kapealla siksakilla."

Image title


Lindafurtt: Mitäs pöllötät?

Tämän tyynyn valmistamiseen tarvitaan jo vähän enemmän aikaa ja taitoa. Neuloen ja virkaten syntyi lastenhuoneen piristys.

Image title


Klikkaa kurkkimaan lisää inspiraatiota: SISUTUSTYYNY & DIY. Kiitos lukuisista ideoista!


- StyleRoom-tiimi

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia