8 x suloisesti valuva viltti

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Syksystä ei selviä ilman vilttiä! Tämä tärkeä kodin yksityiskohta näkyy myös tuhansissa StyleRoom-jäsenten kuvissa. Ne "valuvat viltit", tiedättehän, jotka on täydellisen huolimattomasti heitetty sohvan tai sängyn kulmalle tuomaan rentoutta ja lämpöä yleisilmeeseen...

Tässä ihania vilttejä kahdeksasta eri kodista.

Väriä ja kokoa

Image title

Muitaihanian hyväntuulisessa olohuoneessa katseet kerää itse tehty värikäs viltti. Kotisaaren sohvalla taas torkutaan suuren ja kauniin peiton alla, jonka sävyt määrittävät koko huoneen väritystä. 

Kädenjälki saa näkyä

Image title

Aino00 virkkasi graafisen ruutuviltin vauvalle, mutta lopputulos näyttää hyvältä myös vanhempien sängyn reunalla. Mariajapojat-kodissa syntyy tyylikäs ja ilmava torkkupeitto kuteesta. 

Talja tuo lämpöä

Image title

Cocowhiteblogin romanttisessa blingbling-makkarissa raidallinen tekotalja valuu milloin mistäkin sängynnurkasta ja houkuttelee päiväunille. Tanjahakala on heittänyt taljan kesämökin rottinkituoliin pehmentämään oleilua. 

Lempeää ja luonnonläheistä

Image title

Lapetiteprincessen kesäpaikassa viltin sävyt ja kuviot toistuvat tapetissa.    Smalldecoloven petauksen täydentää kevyt ja sopivasti ryppyinen viltti.


Ihania päivätorkkuja toivottaa,

StyleRoom-tiimi

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia