8 x tavarat järjestykseen

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten
Arjen tärkeät tavarat on helppo pitää tallessa ja kätevästi käsillä, kun on lajitellut ne omiin lokeroihinsa, ripustanut seinälle tai piilottanut katseilta kauniisiin säilytyslaatikoihin. Katso kahdeksan vinkkiä tavarakasojen taltuttamiseen!

Kuva:mikapoutala

1. Kauniit kynätelineet
Kynäpurkit ei ole vain koululaisten juttu! Kynäteline on parhaimmillaan kaunis ja käytännöllinen sisustuselementti, joka saa näkyä.

Kuvat: Weekdaycarnival ja sortofpink


2. Lasipurkit pienille aarteille
Kirkkaat lasipurkit eivät jätä arvailun varaan, mitä ne pitävät sisällään. Värikynät, klemmarit ja legot näyttävät purkeissa varsin veikeiltä!

Kuva: Mysecondhandlife


3. Riippuu ja roikkuu
Seinäkoukut, nipistimet ja ripustimet ovat oiva tapa nostaa avaimet tai kalenteri seinälle.

Kuvat: sitruunahappoa ja Karkki


4. Pienet säilytyslaatikot
Säilytyslaatikoissa toimistotavarat, ompelutarvikkeet ja lelut ovat suojassa pölyltä. Jos käyttää erivärisiä ja -kokoisia laatikoita, on helppo muistaa mitä missäkin on.

Kuvat: Kotipalapeli


5. Säilytystilaa seinälle
Tärkeät menot pysyvät mielessä ja tiketit tallella, kun ne nostaa näkyville. Kuvan muistitauluun voi kirjoittaa liiduilla ja liittää muistilappuja magneetteilla.
Avaimet, kynät tai askartelutarvikkeet voi lajitella kätevään seinälokerikkoon. Kuvan hauska lokerikko on tuunattu peltipurkeista ja koukuista.

Kuvat: Irinakkv ja Amal


6. Liikuteltava rullalaatikko
Aikakauslehdet tai torkkupeitto on kätevä sujauttaa rullalaatikkoon, jota voi liikutella nurkasta toiseen ja tarvittaessa työntää työpöydän alle piiloon.

Kuva: kahdenvaiheilla


7. Kirjat ojoon
Kokeilemalla erilaisia järjestyksiä kirjahyllystä voi tehdä runsaan ja rönsyilevän taideteoksen tai siistin ja selkeän kokonaisuuden. Avoimen kirjahyllyn saa hillityksi päällystämällä kirjat uudelleen vaikkapa valkoisella paperilla.

Kuvat: Karkki ja piiajalkanen


8. Tavarat piiloon ovien taakse
Kaikki tavarat eivät taivu näteiksi asetelmiksi tai avohyllyyn näytille. Ovellinen kaappi kätkee sisuksiinsa mapit, lelut tai vaikka työkalupakin. Kuvan kaapisto on tuunattu yhdistelemällä erikokoisia kaappeja toimivaksi kokonaisuudeksi.

Kuva: Weekdaycarnival


Lisää tuunausideoita ja käteviä säilytysratkaisuja löydät StyleRoomista.

Anna-Sofia/StyleRoom

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia