Äänestä Suomen inspiroivin koti

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

StyleRoom on täynnä kauniita ja persoonallisia sisustuksia. Nyt on aika äänestää niiden joukosta Suomen inspiroivin koti. 

Finaaliin on valittu viisi eri tyylillä sisustettua kotia, joista suuri yleisö saa äänestää voittajan. Tutustu finalistien esittelyihin alla ja anna äänesi 31.3. mennessä. 

Äänestäjien kesken arvotaan sisustuspalkintoja 1 000 euron arvosta!

Äänestä tästä

Image title

Tutustu finalisteihin 

Mikä tekee kodin sisustuksesta inspiroivan? Tutustu finalistiviisikon kotialbumeihin nimimerkkiä klikkaamalla ja anna ääni omalle suosikillesi. 

Image title

1. JLevomäki 

Rennossa ja tyylikkäässä kodissa näkyy rakkaus estetiikkaan ja vintage-designiin. Joka nurkassa on kaunista ja kiinnostavaa katsottavaa materiaaleina, sävyinä ja yksityiskohtina. Lue myös haastattelusta, mitkä ominaisuudet ovat valokuvaajalle tärkeimpiä kodissa. 

Image title

2. Hanna-Riikka

Lapsiperhekoti on romanttinen unelma olematta kuitenkaan liian hempeä. Rosoiset vintage-esineet ja puupinnat antavat sopivasti ytyä vaaleaan sisustukseen. Esittelyjutussamme Hanna-Riikka kertoo itse, millainen hän on sisustajana.

Image title

3. Heidi_hajottamo

Perheen 80-lukulaista omakotitaloa remontoidaan luovasti ja sisustetaan taitavasti lähinnä kierrätyslöytöjä yhdistellen. Heidi itse sanoo olevansa pienen budjetin sisustaja motolla "jos se on kallis tai saavuttamattomissa, tee se itse". Lue parin vuoden takaisesta jutustamme, miten tämä kotiprojekti sai alkunsa.

Image title

4. Rautatielaistalo

Vanhaa rautatielaistaloa on nyt remontoitu vuosi, ja kodin ennakkoluuloton mutta johdonmukainen tyyli alkaa näkyä jokaisessa huoneessa. Rohkeat tapetit ja värit, vanhat huonekalut sekä nerokkaat diy-ratkaisut muodostavat persoonallisen kokonaisuuden. Tutustu haastatteluun, jonka teimme Rautatielaistalon emännästä.

Image title

5. Mustaovi 

Skandinaavisen ja pelkistetyn kodin katseenvangitsijana ovat valtavat betoniset pinnat. Viherkasvit, design-valaisimet ja puiset yksityiskohdat tuovat kaunista vastapanoa viileälle betonille. Lue esittelyjutusta, mitä vinkkejä unelmiensa modernin talon rakentanut Mustaovi antaa muille talon rakentajille. 

Siirry äänestämään

Image title

SISUSTUSPALKINTOJA 1000 EUROLLA

Kaikkien äänestäneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan sisustuspalkintoja, joiden yhteisarvo on noin 1000 euroa. 
Onnekkaille on jaossa muun muassa Paola Suhosen suunnittelema Finarte Dots and Hearts -matto, 140x200 cm (arvo 159 €), neljä Holmegaardin Design with Light -kulhoa (arvo à 59,95 €), neljä valkoista BEdesignin Lily Mini -kulhosettiä (arvo à 59 €), Kaunisteen neljä Sokeri-tyynynpäällistä, kuusi Sokeri-keittiöpyyhettä ja neljä Monkey-mukia (arvo yht. 250 €) sekä kolme puolivuosikertaa vapaavalintaisesta A-lehtien asumisen lehdestä (AvotakkaUnelmien Talo&KotiViherpihaMeidän Talo tai Meidän mökki). 
Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittajat julkaistaan StyleRoomissa huhtikuussa 2016. Tutustu myös StyleRoomissa järjestettävien kilpailujen sääntöihin

Palkinnot tarjoaa

Image title

Finarte Oy on kotkalainen perheyritys, joka on toiminut mattoalalla jo lähes kolmekymmentä vuotta. Matoissa yhdistyvät suomalainen suunnittelu, ekologiset ja kestävät materiaalit sekä käsinkudottu perinteitä ja nykypäivää yhdistävä estetiikka. 

Image title

Holmegaard on vuonna 1825 tuotantonsa aloittanut tanskalainen lasitehdas. Tänä päivänä Holmegaard tekee yhteistyötä parhaiden tanskalaisten muotoilijoiden kanssa ja tuottaa niin käyttö- kuin taidelasia sekä sisustusesineitä. Maria Berntsenin suunnittelemien Design With Light -sarjan säilytys- ja tarjoilukulhojen tunnusmerkki on nahkainen pidike. 

Image title

BEdesign on nuori, suomalaisiin designkalusteisiin keskittyvä yritys, jonka takana ovat siskokset Bette ja Cilla Eklund. Suunnittelun lähtökohtina ovat estetiikka, käytännöllisyys sekä korkealuokkaiset materiaalit, jotka luovat yhdessä harmonisen kokonaisuuden, ja kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa.

Image title

Kauniste on vuonna 2008 perustettu helsinkiläisyritys, jonka perusajatuksena on yhdistää nuorten suunnittelijoiden ja käsityöläisten taidot raikkaisiin kuoseihin. Tekstiilit on painettu silkkipainomenetelmällä ja tekstiilien materiaalina on puuvilla-pellavaa, joka on hyvin kestävä, nopeasti kuivuva ja kuivaava materiaali. 

Image title

ÄÄNESTÄ SUOSIKKIASI TÄSTÄ

Image title


Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia