Askartelu piristää hämärissä illoissa!

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Syysillat ovat loistavia hetkiä askarrella. Voi keittää teetä, syödä herkkuja, polttaa kynttilöitä ja näpertää jotain uutta kivaa kotiin. StyleRoom on pullollaan diy-vinkkejä ja askarteluideoita. Tässä muutamia ehdotuksia jäseniltämme.

Klikkaamalla linkkejä pääset albumeihin, joissa on kasapäin muitakin hyviä ideoita. 

Jotain uutta tuikuille

Image title

LeenaKarhunen on tee-itse-ideoiden ehtymätön lähde. Linkin takaa löydät kymmeniä ihania askarteluja, kuten rautalangasta taivutetun kynttilätelineen ja hauskat säilyketölkkilyhdyt. 

Himmeli ei ole vain joulukoriste!

Image title

...tai vaikka olisikin, sen tekeminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin. Rautatielaistalon albumissa on ohjeet perinteisen olkihimmelin valmistamiseen, sopii kuulemma tumpelollekin.

JohannaKoo näyttää miten pilleistä voi tehdä modernimman version himmelistä. 

Kierrätä vanhat jämämateriaalit

Image title

Tee-se-itse-naisen-sisustusblogissa osataan hyötykäyttää vanhaa. Lasipurkeille voi luoda uuden elämän spraymaalaamalla korkit ja koristelemalla purkit washiteipeillä. Ylijäämänahkasta syntyi tyylikäs ja yksinkertainen kaulakoru.  

Ompele tai maalaa uutta ilmettä

Image title

Oblik. on nerokkaiden diy-ideoiden sankari. Hän on tehnyt mm. tämän tyylikkään säkkituolin vanhasta purjeesta! Cirkus-Joannan albumissakin on paljon hyviä vinkkejä, kuten maalitäplillä koristeltu sisustustyyny. 


Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia