"Avarassa kodissa on helppo siivota"

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Neljän tytön äiti Venla1 sisustaa perheen uutta kotia itse tekemällä ja hillityn skandinaavisella tyylillä.

Image title

Itse tekemällä syntyy tunnearvo

Asun mieheni ja neljän tytön kanssa Oulussa. Talomme valmistui viime lokakuussa ja olemme saaneet nauttia uudesta kodista nyt noin puolen vuoden verran.

Olen löytänyt oman tyylini pikkuhiljaa omien asuntojen myötä. Seuraan paljon blogeja, instagramia ja Pinterestiä, joista kumpuaa valtavasti ideoita, joita pyörittelen päässäni. Sisustuksessamme on paljon itsetehtyä. Tavaroilla on paljon enemmän tunnearvoa, kun sen tietää olevan omaa kädenjälkeä eikä samanlaista tule toista vastaan. Etsin myös huonekaluja Torista, josta olenkin tehnyt pari erittäin hyvää löytöä. Tämän hetkinen tyylini on skandinaavinen, sopivasti uutta ja vanhaa sekoitettuna.

Image title

Vastaan pääasiassa itse kodin sisustuspäätöksistä. Toki isommissa muutoksissa ja hankinnoissa kysyn mielipidettä myös mieheltäni. Yleensä hän on se järki ja minä menen enemmän sen hetkisen tunteen mukaan. Onneksi hän luottaa nykyään aika hyvin minun tempauksiini:D

Liian selkeä ikkunarivi häiritsee

Parasta kotonamme on ehdottomasti valoisuus ja avaruus. Huonekalujen sijoittelu on helppoa ja siivous sujuu huoletta.

Eniten minua häiritsee makuuhuoneiden ikkunat, jotka ovat ulkopuolelta katsottuna vierivieressä nätissä selkeässä rivissä. Olisin halunnut vaihtaa ne eri mallisiksi esim. kapeiksi ja korkeiksi, mutta en tajunnut sitä suunnitteluvaiheessa, kun oli niin paljon muutakin mietittävää. Tämä asia vaivaa minua varmaan niin kauan kuin täällä asutaan.

Image title

Tämän hetken trendit sopivat minulle

Ei tule kyllä mitään mieleen tämänhetkisistä sisustustrendeistä, mitä en ymmärtäisi. Päin vastoin tykkään tosi paljon tämänhetkisistä trendeistä, jotka tuovat menneen ajan tunnelmaa koteihin. Värit ovat maanläheisiä, käsillä tekeminen ja kierrätys on muodissa. Nehän vain passaa minulle, joka teen lähes kaiken itse :) Tykkään myös minimalistisuudesta, jota on nyt paljon esillä. Mitä yksinkertaisempaa, sen parempi. Muutenkin olen avoin lähes kaikille ideoille. 

Image title

Katso lisää kuvia Venla1:n kodista. Hänen Lämmin ilo -blogistaan löytyy sisustuksen lisäksi ideoita ja inspiraatiota käsitöihin.

Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia