Bloggarin kauniit valaistusideat syksyyn

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Kauniista kodista ja houkuttelevista kuvistaan tunnettu bloggari Tiina H (TiinaMustikkamäki) antoi styleroomilaisille vinkkejä, joilla tuoda valoa ja iloa syksyiselle pihalle, terassille tai parvekkeelle.

"Somistin ystäväni vanhan talon kauniin kuistin kutsuvaksi oleskelutilaksi, jossa on ihana istuskella pimenevässä syysillassa villahuopaan kääriytyneenä.

Roikkavalosarja sopii kuin nakutettu kuistin tunnelmaan, lisäksi hankin paljon lyhtyjä ja kynttilöitä."


Image title
"Somisteeksi keräsin tottakai puutarhan omia antimia: omenoita sekä pihlajanmarjaoksia. Vaihtolavoista tehty daybed toimii mukavana pesänä, jonne on kiva kääriytyä viltin sisälle tunnelmoimaan ja nauttimaan kupillinen lämmintä kaakaota."

Image title


Kokeile sinäkin näitä ideoita:
Valopallosarjat. Ripusta luovasti kattoon, seinille, pylväisiin, oven reunoille, kaiteisiin, tai anna valosarjan luikerrella pöydällä kattauksen läpi.
Kynttilät. Liekin luomaa valoa ei voita mikään. Kynttilärykelmät, tuikkukupit rivissä tai sommitelmana, pitkät kruunukynttilät lasipulloissa... vaihtoehtoja riittää. Muista olla varovainen ja sammuttaa kynttilät kun poistut paikalta.
Lyhdyt. Näitäkin on vaikka minkälaisia; pieniä ja suuria, värikkäitä ja metallisia. Kokeile ripustaa huvikumpuhengessä eriparisia lyhtyjä ympäri pihaa tai terassia.
Tekstiilit. Nouki paljon tyynyjä somisteeksi, ja kerää pino vaillaisia huopia kuistilla istujien lämmikkeeksi.

Kattaus. Syksyisen kattauksen koristeet löytyvät tietenkin omasta puutarhasta ja luonnosta. 

 
Image title
Kaikki kuvat by TiinaMustikkamäki. Katso albumeista miltä näyttää Tiinan kotona.  Hänen uudistuneeseen blogiinsa pääset tästä.

Miten sinä valaiset syksyisen pihan tai parvekkeen? Ota kuva ja osallistu syyskuun PIHAVALO-haasteeseen.

- StyleRoom-tiimi

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia