Chili1:n sisustustyylillä ei ole nimeä

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Christa eli Chili1 kerää ideoita sieltä täältä ja tykkää tehdä itse. Suosikki diy-huonekalusta tuli vaan niin painava, että sen siirtämiseksi oli kutsuttava naapurit apuun.

Tyylisuunta menossa modernimpaan

Asun pääkaupunkiseudulla, mieheni ja kahden poikani kanssa isohkossa
puutalossa. Perheeseemme muutti jonkin aika sitten myös pieni villakoira.
Kotimme on yksitasoratkaisu, missä on riittävästi tilaa. Alakerrassa meillä on erillisellä sisäänkäynnillä varustettu 90 neliön/3 huoneen tila, jota olemme remontoineet pikku hiljaa.

Image title

En oikein osaa kuvailla kunnolla sisustustyyliäni, kotini on sekoitus modernia ja itse tehtyä. Rakastan suuria valaisimia, rouheita ruukkuja ja valkoisen, harmaan ja mustan väriyhdistelmää.

Käytän sisustuksessa myös paljon asetelmia, joihin kerään materiaalit luonnosta. Ehkä viime aikoina tyylisuuntani on kääntynyt enemmän moderniimpaan suuntaan.

Aika pitkälle teen itse päätökset, tosin miheni keksii myös kivoja sisustusratkaisuja, jotka sitten toteutan yksin tai yhdessä mieheni kanssa. Pieni sisustuskärpänen on tainnut purra myös miestäni.

Image title

Puunvärinen katto ärsyttää

Pidän siitä, että kotini on yhdessä tasossa, kaikki on lähellä, mutta kuitenkin alakertaan on valmistumassa oleskelu- ja työtilat erillisellä sisäänkäynnillä, jossa varsinkin lapset voivat viettää rauhassa aikaa ystäviensä kanssa. Rakastan myös olohuoneen isoja/korkeita ikkunoita ja tilan tuntua, joka jatkuu läpi koko asunnon.

Ärsyttävintä on kylpyhuoneen puunvärinen paneelikatto – valkoisena tai harmaana katto näyttäisi niin paljon paremmalta.

Image title

Kotimme ei taida koskaan olla valmis

Kodissamme on jatkuvasti meneillään joko pientä pintaremonttia tai tuunausprojektia. Kotimme ei taida koskaan olla täysin valmis. Olohuoneessamme on rungoltaan ja malliltaan täydellinen sohva, mutta väriltään täysin väärä. En ole vielä päättänyt verhoilenko sohvan uudelleen vai ostanko  uuden. Täydellinen sohva ei kuitenkaan vielä ole tullut vastaan.

Meillä on kaksi isoa terassia/patiota, jotka ihastuttavat vieraitamme. Myös itse tehdyt / tuunatut huonekalut ja sisustusratkaisut herättävät keskusteluja.

Image titleOho, saisko naapurin apuun

Innostuin muutama vuosi sitten tekemään olohuoneeseen sohvapöydän vanhasta ladon ovesta ja harkkotiilistä. Kun pöytä oli valmis, tajusimme että pöydästä tuli niin raskas, että oli pakko soittaa naapuri avuksi kantamaan pöytä sisälle. Lopputuloksesta tuli kuitenkin hyvä, pöytä on edelleen yksi mieluisimmista tee-se-itse projekteistani.

Katso lisää kuvia Chili1:n kodista.


Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia