Ei kotia, johon räsymatto ei sopisi

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Perinteinen mielikuva siitä on raidallinen, värikäs ja pitkulainen "mummolamatto". Räsymatto on paljon muutakin. Sävyissä, muodossa ja raitojen leveydessä on vaihtoehtoja jokaiselle, toiveiden mukaan voi tehdä tai teettää juuri sellaisen kuin tahtoo. 

Valitsimme 8 KOTIA -sarjaan tällä kertaa kahdeksan suomalaista kotia räsymattoineen.


Kierrätä ja tee itse

Image title

Tiesitkö, että sanomalehdistäkin voi tehdä maton? Minä en. Kaksinkaksiossa-kodissa on tällainen suloinen, pieni diy-räsymatto, joka on tehty lehdistä. Tietäisipä miten. UllaHarjun modernin, mustavalkoisen olohuoneen katseidenkerääjä on muhkea kierrätyssilkistä tehty räsymatto.


Sävytä niillä koko koti

Image titleTässä upeassa torpassa räsymattojen raidoista löytyvät kaikki tilan sävyt. Katso lisää kuvia: Torpantunnelmaa


Väriä ja pehmeyttä jalkojen alle
Image title

Isoistapienista-lastenhuoneessa suuri, värikäs räsymatto on ihana leikkialusta. Keittiössä pitkä käytävämatto antaa pehmeää luksusta kokkailijan jalkapohjille. Raikkaassa keittiössä asuu Onneni.


Yhdistele rennosti

Image title

Vihreatalon asukkaat yhdistelevät luovasti erilaisia kuoseja, värejä ja räsymattoja. Vanhan talon lautalattialle on heitelty sinne tänne mattoja, ja pienet vipeltäjät antavat vauhdillaan oman lisänsä sisustukseen.


Luo hillittyä tunnelmaa

Image title

Räsymattojen ei tarvitse olla riemunkirjavia. TarjasSnowlandin ja Tsinnian makuuhuoneiden matoissa on hillityt, kauniit sävyt.


Katso lisää kuvia suomalaisten kotien räsymatoista.


Image title


Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia