Elokuussa alkaa kynttiläkausi! (jos se nyt edes päättyi)

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Kysyimme Facebookissa koska kynttiläkausi alkaa ja saimme peräti 234 vastausta. Moni fiilistelee elävällä tulella ympäri vuoden, joku vain jouluaikaan, suurin osa kaivaa kynttilät esiin elokuussa, kun illat alkavat hämärtyä.

Tässä muutama mainioista Facebook-vastauksista

Kati S.: Alkanut jo, kynttilä tuo valoa ja lämpöä sateisiin ja harmaisiin päiviin. Niin kuin tänään polttanut kynttilöitä koko päivän.

Sari L.: Ei se ole koskaan loppunutkaan. Kynttilöiden määrä vaan vähän vähenee juhannuksen tienoilla.

Outi V.: Normaalisti syyskuus. Tänä vuon alko kesäkuus, kiitos Suomen kesän...

Mirva T.: Elokuussa, iltojen pimetessä. Tunnelman luojana meillä ehdoton hitti, niin saunassa, terassilla kuin olohuoneessakin.

Kaikkien kommentoijien kesken arvottiin kaksi Skandinavisk-tuoksukynttilää, jotka voittivat Riikka Järvinen ja Sari Pajunen. 

Mitä mieltä sinä olet? Jos nautit jo hissukseen hämärtyvistä illoista ja sisustat kotiasi syksyyn, lisää ihmeessä tänne kuvia tunnelmastasi. Syksy jos mikä kaipaa uutta inspiraatiota.

Kynttilätunnelmointia Instagramissa

Image title

Nämä kuvat taas ovat Instagramissa pitämästämme kynttiläkisasta, johon sai osallistua lataamalla #inspiroivakoti -hashtagilla kynttiläkuvia. Voittajaksi arvottiin Instagram-käyttäjät nimimerkeillä anni_satuilee ja houseofmrss (kuvat yllä). He saavat palkinnoksi Living 24/7 -sistustuskaupan kynttilöitä.

Seuraathan StyleRoomia jo Instagramissa? Löydät meidät nimimerkillä styleroom_fi.

Image title

Näiden kuvien takana ovat instasisustajat nimimerkeillä: arjenpikkuiloja, sari_rantanen_photography, sopivastisikinsokin_krista, tovesusanna, sarimaaria, meidanharmoniaa, mminnal ja blackplushiteisgrey.


- Laura / StyleRoom

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia