"En suosi muotioikkuja tai halpistavaraa"

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten
Persoonallisen Dgsisustusmania-kodin asukas Maria kuvailee profiilissaan tyyliään näin: "Country-industrial, mummonmökkirock. Jos valmiina ei löydy, tee se itse, vanhassa vara parempi." Marialla on myös hieno ideologia kotiin päätyvien esineiden suhteen - lue lisää!


1. Miten, missä ja kenen kanssa asut?
Asun vanhassa rintamamiestalossa Järvenpäässä mieheni, poikani ja kahden chihuahua-koiran kanssa.

2. Miten kuvailisit kotiasi sellaiselle, joka ei ole siellä käynyt?
Kotini on sekoitus country- ja tehdastyyliä. Paljon vanhaa ja omannäköistä. Huoneet ovat pieniä mutta toimivia ja tyyli ulottuu läpi koko talon aina piharakennuksia myöten.

3. Teillä on paljon mainioita ja kauniita esineitä ja yksityiskohtia. Mistä ja miten uudet esineet päätyvät kotiisi?
Käyn paljon kirpputoreilla ja vanhan tavarain liikkeissä. Suurin osa kotimme tavaroista onkin hankittu käytettynä. Joskus näen siellä jotain, jonka jo tiedän sopivan kotiini ja sitten joskus näen esineen, jota rakastan, mutten tiedä sille paikkaa kodissani, mutta ostan sen silti. Muokkaan sitten sisustusta niin, että saan sen sopimaan.

4. Mikä on suosikkipaikkasi kotona ja miksi?
Ei minulla enää ole vain yhtä suosikkipaikkaa. Viihdyn yhtälailla olohuoneen suurella ja upottavalla sohvalla, kuin työhuoneen tietokonenurkassa tai keittiössä tiskialtaan edessä. Rakastan käsin tiskaamista, se on ihan paras tapa rentoutua minulle.


5. Mitä haluaisit tai aiot seuraavaksi tehdä tai muuttaa sisustuksessa?
En ole juuri nyt ajatellut sisätilojen sisustamista koska rakennan pihalla kasvihuoneen ja huvimajan yhdistelmää jonka tekeminen on viime aikoina vienyt lähes kaiken huomioni. Loppukesästä ajattelin lisätä taloomme yhden ikkunan lisävaloa tuomaan talvella niin pimeään eteiseemme ja eiköhän niitä uusia inspiraatioita taas tule muutenkin kun syksy koittaa ja puutarhaelämä loppuu.
(toim.huom. Toivottavasti näemme pian kuvia tästä!)

6. Mitä esinettä/väriä/materiaalia et missään nimessä ottaisi kotiisi?
En suosi sisustuksessani muotioikkuja, kovin kirkkaita värejä tai mitään huonosti valmistettua halpatavaraa. Vanhoissa esineissä on mielestäni enemmän karaktääriä ja niiden ikä on jo takuu laadusta.

7. Minkälaisessa kodissa haluaisit asua 20 vuoden päästä?
Toivon mukaan tässä samassa talossa. Tämä on ostettu ajatuksella että asumme tässä elämämme ehtooseen saakka. Jospa 20 vuoden kuluttua meillä olisi vihdoin myös kylpyhuone ja saunaosastokin valmiina.

8. Kerro kolme suosikkiasi StyleRoom-jäsenten kodeista? Perustele.
Voi ei, vain kolme! Täällä on niin monia ihania suosikkeja. No koitanpa katsoa kolme sellaista jotka juuri tällä hetkellä viehättävät. Otetaan vaikka Kamicha, lumoavat kuvat ja varma tyylitaju. Sitten seuraavaksi TarjaKS, niin ihastuttavaa värien käyttöä että! Ja kolmanneksi valikoitui MyHomeIsMyArt, ihan siksi kun rakastan yli kaiken koteja, joissa uskalletaan olla ihan omia itsejä sisustuksessa.

9. Kenet haluaisit seuraavaksi nähdä jäsenesittelyssä ja miksi?
Nohomewithoutyou kiinnostaa!

Dgsisustusmanian profiiliin pääset tästä .
Ja hänen hurmaavaan blogiinsa tästä: http://diagnoosisisustusmania.blogspot.fi/

- Laura/StyleRoom

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia