Heidi_Hajottamo & huikeiden mahdollisuuksien talo

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Kun seuraa tämän naisen touhuja Hajottamolla-blogin ja StyleRoom-albumeiden kautta, vaikuttaa siltä, että hänellä on viikossa rutkasti enemmän tunteja kuin muilla. Heidin ja perheen edellinen asunto (alimmat kuvat) tuntui uudistuvan koko ajan. Uusi, mäntypaneloitu talokin muokkautuu tohinalla unelmien kodiksi.

1. Miten löysitte uuden talonne? Aiotteko remontoida sen kokonaan?

Ihastuimme tähän taloon pimeiden ja epäedustavien myyntikuvien perusteella (tai niistä huolimatta) palavasti. Osasimme nähdä "pinnan alle" ja jo ensi kertaa tänne tullessamme tiesimme tulleemme kotiin, jos näin kliseisesti saa sanoa! Aiomme remontoida talon lattiasta kattoon, ja koska ostimme tämän loppuelämän kodiksi, yritetään edetä kiirehtimättä ja harkiten.

2. Miten kuvailisit taloanne sellaiselle, joka ei ole siellä käynyt?

Valoisampi ja avarampi kuin ulkoapäin voisi kuvitella.

3. Mikä on kotona lempipaikkasi?

Lempipaikka taitaa olla yläkerran parvi, joka on 9 metrin korkeudessa ja myös lasten lempipaikka. Täytyisi jaksaa kavuta sinne itsekin useammin.

4. Kerro sisustusinnostasi? Koskeeko se myös muuta perhettä?

Sisustaminen on aina kiinnostanut, ja jonain päivänä toivon saavani siitä myös ammatin itselleni. Mies ja lapset jakavat innostukseni sisustamiseen, tosin heille varmasti riittäisi vähempikin vaihtelu. ;)

5. Minkä muutoksen tai hankinnan aiot seuraavaksi tehdä kotiin?

Koska kotimme on alkuperäiskunnossa, on tulevia muutoskohteita ja projekteja riittämiin "muutamaksi" vuodeksi eteenpäin. Seuraavana listalla on alakerran eteisaulan maalaus sekä portaikon uusiminen.

6. Mistä etsit ideoita ja inspiraatiota sisustamiseen?

Inspiraation ykköslähteitä ovat minulle Instagram ja Pinterest, joissa seuraan paljon ulkomaisia sisustajia. Toki nykyisin myös Styleroom on kiva inspiksen lähde!

7. Jos saisit valita yhden esineen tai huonekalun kotiisi, mikä se olisi?

Helppo vastata: Flosin 265 -valaisin. Kaunis ja erikoinen muotoilu viehättää, se on oikea katseenvangitsija missä tahansa tilassa. Täydellinen siis!

8. Onko kotonasi jotain mikä ärsyttää?

Voih, kyllä on. Nuo joka paikassa silmille hyppäävät kellastuneet mäntypaneelit! Vaikka kuinka hehkutetaankin männyn paluuta, niin minä en ainakaan vielä koe minkäänlaisia lämpimiä tunteita sitä kohtaan.

9. Mitä tuotetta, väriä tai materiaalia et missään nimessä ottaisi kotiisi?

Spontaanina sisustajana olen oppinut, ettei koskaan parane sanoa ei koskaan. ;) Mutta sen uskallan sanoa, että kirsikkapuun väriset lastulevykalusteet tuskin koskaan pääsevät meidän kodin ovesta sisään.

10. Otat kauniita kuvia kodistasi. Antaisitko pari valokuvausvinkkiä muillekin styleroomilaisille?

Kannattaa välttää salaman käyttöä ja opetella sommittelun ja kuvankäsittelyn alkeet; valoisat ja selkeät kuvat ovat kaiken aa ja oo. Toisaalta tummiakaan sävyjä kuvissa ei kannata arrastella!

Katso lisää kuvia Heidi_Hajottamon kodista:http://www.styleroom.fi/users/heidi_hajottamo

Heidin mainioon Hajottamolla-blogiin pääset tästä:http://hajottamolla.blogspot.fi/ Kannattaa lukea - tällä naisella on sisustamisen lisäksi hallussaan nokkela kieli!

- Laura/StyleRoom

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia