Heikkoutena sisustuslehdet ja asetelmat

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Hurmaavanvalkeaa eli Hanna innostuu nopeasti, etenkin kaikesta kauniista ja itse tehtävästä. Sisustuspäätöksissä hän osaa suostutella miehensä mukaan.

Olen sisustuslehtien suurkuluttaja

Asun mieheni ja koiramme Curron kanssa Vantaalla kerrostalokolmiossa. Olemme asuneet nykyisessä asunnossamme viisi vuotta.

Olen innokas sisustaja, joka tykkää kovasti pintaremontoida ja toteuttaa uusia diy-ideoita. Kotimme kaikki pinnat on käsitelty uudestaan ja kaikki projektit on toteutettu omin käsin.

Image title

Minulla on usein jokin projekti mielessä hautumassa, niinpä tietokone, puhelin ja iPad ovatkin täynnä inspiraatiokuvia, joita tallentelen muistiin. Lisäksi olen sisustuslehtien suurkuluttaja, jolle ei enää riitä pelkästään suomalainen tarjonta, vaan olen hurahtanut myös ruotsalaisiin, norjalaisiin ja tanskalaisiin sisustuslehtiin. Tykkään valtavasti selailla lehtiä ja uppoutua hetkeksi niiden maailmaan.

Image title

Eurolavasänky on diy-suosikkini

Kotini sisustustyyli on skandinaavisen rouhea, moderni mutta kuitenkin melko runsas. Suuremmat sisustuspäätökset tehdään toki yhdessä miehen kanssa, mutta myönnän olevani useammin suostuttelijan roolissa.

Pyrin siihen, etten sisustaisi kotiamme liian ahtaaksi. Heikkouteni on kuitenkin pienet asetelmat, joita kerääntyy ympäri kotia hyllyille, pöydille ja tasoille. Välillä taas riisun kodista pois ylimääräiset tavarat ja annan kodille taas tilaa hengittää.

Image title

Pidän aikaa kestävistä design-esineistä, mutta meiltä löytyy paljon myös itse tehtyä. Rakkain juttu taitaakin olla itse tehty eurolavasänky, josta lopulta tuli ratkaisu huonoihin uniin ja selkäkipuihin. Rakastan myös valkoista lattiaamme, jonka maalasimme itse. Lattia raikastutti koko asunnon ja se tuo paljon valoa huoneistoomme.

Laastilla ja dc-fixillä keittiön pikatuunaus

Jos saisin muuttaa jotain kodissamme, olisi se keittiöratkaisu. Haluaisin mielelläni paljon pelkistetymmän keittiön ilman valtavaa kaappirivistöä. Koen myös, että keittiö on hieman pimeähkö sisustukseltaan.

Image title

Pika-apu keittiön freesaukseen löytyi onneksi tuunaamalla keittiön välitila uusiksi. Peitimme vanhat laatat saneerauslaastilla, ja maalasimme sen valkoiseksi. Lisäksi piilotimme keittiön kattoon asti ulottuvat koteloinnin valkoisella dc-fix muovilla, jolloin keittiöstä tuli huomattavasti ilmavampi. Toistaiseksi pidämme nykyisen keittiön, mutta ehkä joskus vielä saan sen unelmieni keittiön.

Image title

Parasta kotona...

En osaa mainita yhtä parasta hetkeä, mutta muistan, että lattiamaalausurakan jälkeen, joka kerta kun tulin kotiin, en voinut olla ihastelematta lopputulosta. Aina kun avasin ulko-oven, tuli hymy huulille ja mietin, että "voi vitsi tää näyttää hyvältä!" Se oli paras fiilis mitä pystyi tuntemaan, varsinkin kun hionta- ja maalausurakka ei loppujen lopuksi ollutkaan niin helppo ja nopea. Haastetta projektiin nimittäin toi mm. se, että asunto ei suinkaan ollut tyhjillään tavarasta, ja lisäksi asuimme itse melkein koko urakan ajan kotona.


Tutustu kaikkiin Hurmaavanvalkeaa-kotialbumeihin ja Hannan samannimiseen blogiin.

Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia