StyleRoomin käyttöehdot

Styleroom.fi on lämminhenkinen verkkopalvelu ja yhteisö kaikille kodin, pihan ja vapaa-ajanasunnon sisustajille. Rekisteröitymällä yhteisön jäseneksi voi luoda StyleRoomiin omia albumeja ja leikekirjoja, kommentoida muiden kuvia ja keskustella yhteisön jäsenten kanssa. Rekisteröityneet yhteisön jäsenet saavat myös tietoa sisustusalan kuulumisista ja kumppanien tarjoamia erikoisetuja. Kuvien, albumeiden ja leikekirjojen katselu ei edellytä rekisteröitymistä.

Styleroom.fi-palvelun tarjoaa A-lehdet Oy ("A-lehdet"). Voit ottaa yhteyttä A-lehtiin sähköpostitse styleroom@a-lehdet.fi

StyleRoomin rekisteröityneenä jäsenenä sitoudut noudattamaan seuraavia käyttöehtoja:

StyleRoomiin rekisteröityminen

Rekisteröityessään käyttäjän on annettava voimassa oleva sähköpostiosoitteensa tai rekisteröidyttävä voimassa olevilla toisen palvelun tunnuksilla. Sama käyttäjä voi perustaa omalla profiilillaan StyleRoomiin useita albumeita ja leikekirjoja ja hallinnoida niitä vapaasti. StyleRoomissa voi esiintyä halutessaan nimimerkillä.

Rekisteröityessäsi annat suostumuksesi sille, että sähköpostin avulla rekisteröityneet StyleRoomin käyttäjät liitetään automaattisesti StyleRoomin sähköiseen postituslistaan, jotta he saavat tietoa StyleRoomin sisustajayhteisöä koskevista uutisista, tapahtumista ja eduista. Sähköpostilistalta voi poistua halutessaan jälkikäteen.

Lue myös A-lehtien tietosuojalauseke ja rekisteriseloste.

Hyvät käytöstavat

StyleRoomissa inspiroidutaan muiden kodeista, pihoista ja vapaa-ajanasunnoista, jaetaan hyviä ideoita ja keskustellaan muiden käyttäjien kanssa sisustamisesta. Keskustelu on rakentavaa, kohteliasta ja suvaitsevaista. Makuja, tyylejä ja budjetteja on monia eikä StyleRoomin henkeen kuulu toisten kuvien tai kodin kritisoiminen.

StyleRoomin jäsenet vastaavat itse kuvistaan, kommenteistaan ja kannanotoistaan, ja ne julkaistaan sivustolla suoraan ilman esitarkastusta. Sovellettavan lainsäädännön sallimissa rajoissa StyleRoom ei vastaa yhteisön jäsenten tai sivuston käyttäjien kommenteista tai toiminnasta sivustolla.

Jos toinen käyttäjä on epäkohtelias, rikkoo selvästi sääntöjä tai hyviä käytöstapoja, älä vastaa samalla mitalla vaan ota yhteyttä StyleRoomin ylläpitoon yksityisviestillä tai sähköpostitse styleroom@a-lehdet.fi. Verkkopalveluissa ei voida kokonaan välttyä häiriköiltä, mutta StyleRoomin ylläpitäjillä on oikeus lukita tai poistaa epäasialliset viestit, kommentit ja keskustelut. Tarvittaessa ylläpitäjät voivat evätä epäasiallisesti käyttäytyvältä jäseneltä oikeuden osallistua keskusteluun tai poistaa hänen tilinsä.

Syrjivää, herjaavaa tai muulla tavoin loukkaavaa kuva- tai tekstisisältöä ei sallita, eikä StyleRoomiin kuulu keskustelu politiikkaan, uskontoon, seksuaaliseen suuntautumiseen tai rotuun liittyen. Kirosanat tai alatyylin ilmaisut eivät myöskään kuulu StyleRoomin käytöstapoihin.

Varmista lataamiesi kuvien käyttö- ja julkaisuoikeudet

StyleRoomissa voit luoda omia kuva-albumeita tai tehdä muiden kuvista omia leikekirjoja. Tekijänoikeuksien näkökulmasta yllä kuvattuja käyttötapoja säädellään toistaan poikkeavasti.

Kun luot StyleRoomiin oman kuva-albumin, voit ladata siihen vain kuvia, joihin sinulla on käyttö- ja julkaisuoikeudet. Sinulla on oikeus julkaista itse kuvaamiasi kotikuvia, joissa ei esiinny muita ihmisiä. Jos kuvissa on muita ihmisiä, muista pyytää heiltä lupa heidän valokuvansa julkaisemiseen. Käyttäjä vastaa julkaisemistaan kuvista ja mahdollisista testeistään.

Leikekirjaa tehdessäsi sinun ei tarvitse kantaa huolta julkaisuoikeuksista. Voit linkittää sinua kiinnostavat StyleRoom-kuvat vapaasti omaan StyleRoom-leikekirjaasi. Leikirjaasi tallennetuissa kuvissa säilyy aina linkki alkuperäiseen albumiin tai muuhun lähteeseen.

Oikeudet kuviisi ja StyleRoom-palveluun

Kun lataat StyleRoomiin kuviasi, sinulla säilyy niihin oikeudet. Halutessasi voit lisätä StyleRoomiin lataamiisi kuviin oman vesileiman, joka hankaloittaa kuviesi luvatonta käyttöä. Oman vesileimatekstisi voi määritellä palvelun Oma StyleRoom -valikosta löytyvästä Muokkaa profiilia -kohdasta.

StyleRoomilla on oikeus käyttää palveluun ladattuja sisustuskuvia ja albumeja StyleRoom-palvelun tarjoamiseen sekä StyleRoomia koskevassa viestinnässä ja markkinoinnissa pyytämättä erikseen julkaisijan lupaa. StyleRoomilla ei ole kuitenkaan oikeutta julkaista luvatta profiilitietojasi tai omaa kuvaasi, jonka olet laittanut profiilikuvaksi.

Jos löydät StyleRoomista kuvasi, jonka käyttöön et ole antanut lupaa ja jonka haluat poistaa palvelusta, ota yhteyttä syleroom@a-lehdet.fi. Itse StyleRoom on suojattu tekijänoikeuslailla ja StyleRoomin oikeudet ovat A-lehdillä tai kolmansilla osapuolilla.

Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin

StyleRoom on maksuton sisustusalan verkkopalvelu yksityishenkilöiden käyttöön.

StyleRoomia saa käyttää oman sisustustyylin esilletuomiseen ja sitä kautta oman henkilöbrändin rakentamiseen. StyleRoomin yksityiskäyttäjät voivat linkittää omista sisustuskuvistaan ja albumeistaan omaan blogiinsa tai omille kotisivuilleen. StyleRoomin maksuttomissa albumeissa ja niihin liittyvissä kuvissa ei saa kuitenkaan mainostaa yritystä tai kertoa sen hinnoittelusta, kampanjoista tai tarjouksista.

StyleRoomin käyttäjät eivät saa lähettää toisilleen StyleRoomin kautta tarjouspyyntöjä, tarjouksia tai hintatietoja, jotka liittyvät yritystoimintaan. Nämä asiat hoidetaan StyleRoomin ulkopuolella.

Sisustusalan yrityksille, verkkokaupoille ja muille kaupallisille tahoille on tarjolla omat maksulliset kuva-albumit ja muita mainosratkaisuja. Jos haluat mainostaa StyleRoomissa, perustaa sponsoroidun albumin tai lisätä yrityksesi verkkokauppahakemistoon, ota yhteyttä A-lehtien mediamyyntiin tai lähetä viestiä osoitteeseen styleroom@a-lehdet.fi .(kts. kohta Mainostajalle).

StyleRoomin käyttäminen yrityksen mainostarkoituksiin ilman etukäteen tehtyä kaupallista yhteistyösopimusta on ehdottomasti kiellettyä.

Käyttökatkot ja vastuunrajoitus

StyleRoomin käyttökatkot ovat mahdollisia muun muassa huollon, suuren käyttäjämäärän tai muun syyn vuoksi. A-lehdet pyrkii informoimaan käyttökatkoista etukäteen, mutta A-lehdet ei vastaa mahdollisista käyttökatkojen aiheuttamista katoamisista tai keskeytyksistä.

A-lehdet pyrkii tarjoamaan korkeatasoisen palveluun, mutta ei takaa StyleRoomin oikeellisuutta tai toimintavarmuutta. A-lehdet ei vastaa välittömistä tai välillisistä vahingoista (mukaan lukien tietojen katoaminen).

A-lehdillä on oikeus muuttaa ja poistaa osia StyleRoomista tai lopettaa StyleRoomin tarjoaminen ja ylläpitäminen osittain tai kokonaisuudessaan. Työtaistelu, tulipalo, luonnonkatastrofi, tietoliikennehäiriö, viranomaisen määräys tai muu osapuolista riippumaton ylivoimainen este vapauttaa A-lehdet noudattamasta näiden käyttöehtojen velvoitteita esteen keston ja kohtuullisen ajan esteen poistumisen jälkeen, kunnes velvoitteiden täyttämisen edellytykset pystytään palauttamaan.

Henkilötietojen käyttö

A-lehdet käsittelee rekisteröityneiden käyttäjien henkilötietoja näissä ehdoissa kuvatusti sekä yksityisyydensuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti.

A-lehdet käsittelee StyleRoomissa StyleRoomin tarjoamisen kannalta tarpeellisia henkilötietoja, joita ovat esimerkiksi käyttäjän nimi, sähköpostiosoite, suoramarkkinointilupa tai -kieltoja koskevat tiedot sekä muut käyttäjän antamat tiedot. Henkilötiedot kerätään pääosin käyttäjältä itseltään rekisteröitymisen yhteydessä tai myöhemmin StyleRoomin käytön aikana.

A-lehdet käsittelee henkilötietoja StyleRoomin toteuttamiseksi, liiketoiminnan kehittämiseksi ja markkinointiin.

A-lehtien kanssa samaan konserniin kuuluvat yhtiöt voivat käsitellä henkilötietoja kulloinkin voimassaolevan henkilötietolain mukaisesti. A-lehdet saattaa ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn kolmannelle osapuolelle. [A-lehdet ei luovuta tai siirrä tietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.]

Käyttämällä palvelua hyväksyt, että verkkopalvelu saattaa kerätä käyttäjän päätelaitetta koskevia tietoja evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden avulla.

Lue lisää evästekäytännöistä

Käyttämällä palvelua hyväksyt käyttöehdot ja säännöt

Käyttämällä palvelua käyttäjä hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan edellä määriteltyjä käyttöehtoja. Mikäli StyleRoomin käyttöehdot muuttuvat, StyleRoomilla on velvollisuus tiedottaa jäseniään käyttöehtoihin tai sääntöihin tulevista muutoksista etukäteen.

Kaikissa käyttöehtoihin liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteydessä osoitteeseen styleroom@a-lehdet.fi.

StyleRoom saattaa sisältää linkkejä kolmannen osapuolen verkkosivuille ja palveluihin. Kolmannen osapuolen tarjoamiin palveluihin sovelletaan kyseisen kolmannen osapuolen käyttö- ja muita ehtoja.

StyleRoomiin ja näihin käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Palvelun käyttöä koskevat mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa.

Styleroom.fi-sivustolla järjestettävien kilpailujen säännöt

Näissä säännöissä ”Järjestäjällä” tarkoitetaan StyleRoom-palvelua (A-lehdet Oy, Risto Rytin tie 33, 00081, A-lehdet). Osallistujat voivat osallistua kilpailuun noudattamalla kyseisestä kilpailusta annettuja nimenomaisia ohjeita. Kilpailun ohjeissa määritellään tarkemmin kyseisen kilpailun päättymispäivä. Ellei ohjeista muuta ilmene, kilpailuosallistumisten on saavuttava perille Järjestäjälle kilpailun päättymispäivänä viimeistään seuraavina ajankohtina: a. keskiyöllä, jos osallistuminen tehdään sähköpostilla, internetin välityksellä, puhelimitse tai tekstiviestillä;

Alle 18-vuotiaiden henkilöiden tulee saada vanhempiensa tai huoltajansa suostumus ennen kilpailuun osallistumista. Järjestäjällä on oikeus pyynnöstä saada näyttöä suostumuksesta. Muut mahdolliset ikärajoitukset määritellään kunkin kilpailun ohjeissa. Vain yksi henkilö taloutta kohden saa osallistua kilpailuun.

Ollakseen oikeutettu palkintoon, osallistujan on Järjestäjän pyynnöstä toimitettava henkilötietonsa, jotka voivat koostua nimestä, syntymäajasta, osoitteesta, puhelinnumerosta ja/tai sähköpostiosoitteesta. Kaikkia henkilötietoja käsitellään Järjestäjän tietosuojaperiaatteiden mukaisesti http://www.a-lehdet.fi/asiakaspalvelu/rekisteriseloste

Kysymys-vastaus-kilpailuissa voittaja on se, joka on vastannut kysymyksiin oikein ja jonka vastaus on ensimmäinen, joka on arvottu sattumanvaraisesti kilpailun päättymispäivän jälkeen kaikkien kilpailuun osallistuneiden oikeiden vastausten joukosta. Taitokilpailuissa voittaja on se, joka on menestyksekkäästi suoriutunut vaadituista taitotehtävistä ja (a) joka Järjestäjän mielestä on kaikista kilpailuun osallistuneista henkilöistä suoriutunut tehtävistä parhaiten tai (b) jolla on kaikista kilpailuun osallistuneista henkilöistä korkeimmat vuorovaikutteisesti saadut pisteet tehtävien suorittamisesta.

Järjestäjän päätös kilpailun voittajista on lopullinen. Päätöksestä ei kirjelmöidä. Lista kilpailun voittajista on saatavissa lähettämällä postimerkillä ja osoitteella varustettu kirjekuori sekä tiedot kilpailusta Järjestäjälle 30 päivän kuluessa kyseisen kilpailun päättymispäivästä. Mahdolliset kustannukset kilpailuun osallistumisesta ilmoitetaan osallistumisen yhteydessä. Osallistujien tulisi hankkia laskunmaksajan lupa ennen kilpailuun osallistumista.

Järjestäjällä on oikeus valita vaihtoehtoinen voittaja, jos: a. voittaja ei ole oikeutettu osallistumaan kilpailuun; b. Järjestäjä ei ole saanut yhteyttä voittajaan 24 tunnin kuluessa kilpailun päättymispäivästä, jos palkinto on saatavilla tai tulee käyttää tiettynä ajankohtana; c. voittaja on alle 18-vuotias eivätkä hänen vanhempansa tai huoltajansa hyväksy näitä sääntöjä tai halua lapsensa saavan palkintoa; d. Järjestäjä ei ole saanut vahvistusta voittajan osoitteesta ja/tai vanhempien suostumuksesta 14 päivän kuluessa pyynnöstään; e. Järjestäjä ei ole saanut voittajalta kaikkia vaadittuja asiakirjoja palkintoon liittyen Järjestäjän asettamaan määräaikaan mennessä; f. osallistumisen yhteydessä ilmoitettu ajankohta ei sovi tai käy voittajalle.

Voittajille ilmoitetaan voitosta yleensä StyleRoomin sisäisellä viestillä, sähköpostitse, puhelimitse tai postitse 28 päivän kuluessa kyseisen kilpailun päättymispäivästä.

Palkinnot ovat ilmoitetun mukaisia. Palkintoja ei saa siirtää kolmannelle. Palkintoja ei vaihdeta rahaksi. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden antaa vaihtoehtoisia palkintoja, jos Järjestäjä ei pysty vaikutusmahdollisuuksiensa ulkopuolella olevasta seikasta johtuen antamaan ilmoitettuja palkintoja. Palkintoihin sovelletaan valmistajan/toimittajan ehtoja.

Jos palkinnot sisältävät matkoja, matkustamisen tulee tapahtua ilmoitettuina ajankohtina sekä ilmoitettujen ehtojen mukaisesti. Ellei muuta ole ilmoitettu, matkustamisen tulee tapahtua 12 kuukauden kuluessa kyseisen kilpailun päättymispäivästä, mutta tällöinkin matkustaminen edellytyksenä on, että matkoja on saatavilla ja että matkustaminen tapahtuu muuna kuin kansallisena juhlapäivänä. Voittajia kehotetaan hankkimaan oma matkavakuutus ja heillä on tarvittaessa oltava voimassaoleva passi. Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka on osoitettu väärin tai jotka ovat kadonneet, myöhästyneet tai vahingoittuneet tai jotka eivät ole saapuneet perille. Puutteellisia, epäselviä ja/tai laittomia kilpailuosallistumisia ei oteta huomioon. Järjestäjä ei vastaa viestintäverkkojen teknisistä virheistä, internet yhteyksistä tai muista esteistä osallistua kilpailuun.

Järjestäjä ei vastaa voittajalle tai muulle osallistujalle (ja/tai vieraalle) vahingosta, jonka tämä kärsii järjestäjän viivästyksestä tai velvoitteen laiminlyömisestä, joka johtuu järjestäjän kohtuullisten vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä tai kolmannen osapuolen teosta tai laiminlyönnistä.

Järjestäjä ei vastaa yhdellekään osallistujalle tai voittajalle (ja/tai vieraalle tai vanhemmalle/huoltajalle) kilpailusta aiheutuneesta menetyksestä tai vahingosta riippumatta siitä, miten ne ovat syntyneet (ja riippumatta siitä perustuvatko ne sopimukseen, laiminlyötiin, lakisääteiseen velvoitteeseen tai muuhun). Järjestäjän vastuuta ei kuitenkaan ole rajoitettu kuolemantapauksista tai henkilövahingosta, jotka ovat aiheutuneet Järjestäjän tai sen henkilökunnan laiminlyönneistä, tai Järjestäjän tai sen henkilökunnan petoksesta.

Osallistumalla kilpailuun osallistujat antavat Järjestäjälle kansallisen lainsäädännön puitteissa: a. oikeuden käyttää, valmistaa kappaleita ja hyödyntää kaikkea osallistujan kilpailuun lähettämää luovan omaperäisen työn tuloksena syntynyttä aineistoa kaikkiin tarkoituksiin kaikissa viestintävälineissä; ja b. oikeuden käyttää osallistujan nimeä, häntä esittävää kuvaa ja/tai elämänkerrallista tietoa kaikissa julkaisussa tai tiedonannossa kyseisestä kilpailusta.

Osallistujat hyväksyvät, että palkinnon saaminen saattaa edellyttää oikeuksien luovuttamista aineistoon tai kilpailuosallistumiseen sekä niihin liittyvien muiden asiakirjojen hyväksymistä. Jokainen osallistuja vastaa Järjestäjälle siitä, että hän on itse luonut kilpailuun jättämänsä aineiston eikä se loukkaa kenenkään immateriaalioikeutta tai muuta oikeutta.

Osallistuneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Osoitetietojen käytön ja luovuttamisen voi estää soittamalla asiakaspalveluun, puh. (09) 759 6600.

Osallistumalla kilpailuun, osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Osallistujilta saatetaan vaatia näiden sääntöjen kirjallista hyväksymistä ennen palkinnon luovuttamista. Kaikki näistä säännöistä syntyvät erimielisyydet ratkaistaan Suomen tuomioistuimissa soveltaen Suomen lakia.