Jos ihan vähän joulua jo...

Styleroom.fi

Bloggasi FI

Julkaistu sitten

Ei kaikkea kerralla, eikä mitään räikeää tai runsasta. Mutta sopiva määrä joulua voisi kotiin jo tulla, eikö? Tässä kokoelma "varovaisia joulukoristeita" eli minimalistisia diy-ideoita taitavilta StyleRoom-jäseniltämme.

8 kotia ja simppelit joulukoristeet

Image title

DomargardVillaOlivian kynttilä-köynnösriipus on herkkä ja suloinen. Linkin takaa albumista löydät bloggaajamme muitakin tyylikkäitä diy-joulukoristeita.

Dgsisustusmanian tehdastyyliseen jouluilmeeseen sopii karun kaunis sarviin suunniteltu käpykokoelma. Katso mitä muuta kuuluu tämän kodin persoonalliseen jouluun

Image title

Annanpp:n pulloharjoista ideoima minikuusikokoelma on hauska yksityiskohta jouluasetelmassa. Valkoinen spraymaali ja oksakiekot viimeistelevät ilmeen. Linkin takana ohjeet. Designwashin mustavalkoisessa kodissa pientä jouluntuntua tuo askarreltu tähtinauha. 

Image title

Rauharentolalla on paljon tyylikkäitä jouluideoita (kurkkaa linkin taakse), kuten tämä sprayattu pullomaljakko, jonka kaulaa koristavat lumipallot. KootutMurut- kodissa joulu on värikäs, kuten muukin sisustus. Ihanat paperitähtinauhat voivat koristaa ikkunaa vaikka läpi talven.

Image title

Kaksinkaksiossa -kodin ikkunassa on yksinkertaisen kaunis jouluoksa, johon voi ripustaa fiiliksen mukaan koristeita. Rautatielaistalossa tehtailtiin kransseja oikein urakalla, tässä yksi tuotoksista. Katso linkin takaa erilaiset kranssiversiot ja miltä ne näyttävät vanhan talon ovissa ja seinissä. 


Lisää jäsenten joulukoristeita löydät vaikkapa täältä: www.styleroom.fi/joulukoriste

Image title

Kommentit

Lue myös

Näytä lisää blogikirjoituksia